Benim ki hala aynı canım KB (19.5 ) :44:
Merhaba
kulitta,konuyla ilgili teknik bilgiye sahip değilim..
ancak,konuya cevap yazan arkadaşlardaşlardan '' ThirtyFouR, smuwiLa, DIPTISDIPTIS '' ın avatar ölçüleri 19.5 kb olması, senin vede benim avatar ölçülerimizin 64.0 kb olması dikkatimi çekti ve bu farkın pro üye olmalarından kaynaklandığı sonucuna vardım. Çünkü; o arkadaşlar pro üye, sen ve ben değiliz '' konuya cevap yazan arkadaşlardan yola çıkarak bu kanıya vardım '' onlar 19.5 kb ,biz 64.0 kb bu sorun pro üye olmaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.. bir çok konuda avantaj sağlayan kart bu noktada dezavantaj oluşturmuş gibi.. yinede en doğru cevabı Curly verecektir.
Bütün üyeler için kb ölçülerini 64.0 'e yükseltmek mümkün ise bunu Curly yapacaktır.mümkün değil ise, sevgili kulitta, bundan sonra kk ya ekleyeceğin bütün avatarlarda bu 19.5 kb ölçüsüne dikkat etmen gerekecek. kolay gelsin ve kk 'ya eklediğin bütün avatarlar içinde teşekkür ederim.
Merhaba
kulitta,konuyla ilgili teknik bilgiye sahip değilim..
ancak,konuya cevap yazan arkadaşlardaşlardan '' ThirtyFouR, smuwiLa, DIPTISDIPTIS '' ın avatar ölçüleri 19.5 kb olması, senin vede benim avatar ölçülerimizin 64.0 kb olması dikkatimi çekti ve bu farkın pro üye olmalarından kaynaklandığı sonucuna vardım. Çünkü; o arkadaşlar pro üye, sen ve ben değiliz '' konuya cevap yazan arkadaşlardan yola çıkarak bu kanıya vardım '' onlar 19.5 kb ,biz 64.0 kb bu sorun pro üye olmaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.. bir çok konuda avantaj sağlayan kart bu noktada dezavantaj oluşturmuş gibi.. yinede en doğru cevabı Curly verecektir.
Bütün üyeler için kb ölçülerini 64.0 'e yükseltmek mümkün ise bunu Curly yapacaktır.mümkün değil ise, sevgili kulitta, bundan sonra kk ya ekleyeceğin bütün avatarlarda bu 19.5 kb ölçüsüne dikkat etmen gerekecek. kolay gelsin ve kk 'ya eklediğin bütün avatarlar içinde teşekkür ederim.
olabilir. öyleyse bile kasti oldugunu düsünmüyorum. ayarlari degistirirken pro üye grubuna uygulamak unutulmus olabilir.
evet beklemekten başka şuan için yapılabilecek bir şey yokİsabetli bir tespit gibi görünüyor canım. Yöneticilerden kesin yanıt alabilirsem avatar düzenlemelerimi ona göre ugulardım. 64.0 kb kullananlar için 19.5 kb efekti az oluyor. Üstelik Pro üyeler için gözden
kaçmış bir uygulama ise düzeltilme olasılığı var.
Bekleyip öğrenmekten başka yapacak birşey yok galiba.
Simdi deneyebilirmisiniz ? PRO uyeler !
64 kb olduu
Canım canım gözümüz aydın- Hayırlı uğurlu olsun.
ben neden her istediğim resmimi avatar yapamıyorum 50 tane resim denedim hiçbirini kabul etmiyorrr
Simdi deneyebilirmisiniz ? PRO uyeler !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?