• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gizmoo

Ziyaretçi
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009
Yönetmen : James Cameron
Senaryo : James Cameron
Görüntü Yönetmeni : Mauro Fiore
Müzik : James Horner
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine) , Zoe Saldana (Neytiri) , Michelle Rodriguez (Trudy Chacon) , Sam Worthington . (Jake Sully) , Giovanni Ribisi (Selfridge) , Laz Alonso (Tsu Tey)

Kıdemli savaş gazisi Jake, gelecek dünyasında Pandora adlı Na'vi'lerin yaşadığı başka bir gezegene getirilmiştir. Dünya'dan gelenler, bu gezengende kendi dillerine ve kültürlerine sahip olan insansı robotlar (Na'vi'ler) arasında kendilerini garip hissederler.

Terminator'ün yazarı, Titanic'in yönetmeni James Cameron, bu sefer karşımıza ütopik bir filmle çıkıyor.

Avatar, şimdiye kadarki en yüksek bütçeli ve sinemada çığır açacak nitelikte bir film.

fragmanları bile insanı büyülüyor

bu hafta cok sinemaya gittim ve sinemada bikac fragmanini izledim.. vasat bir film bence
james cameron oldugu icin bi cok insanin ilgi göstericegini saniyorum..

ben çok merakla bekliyorum acaba bilet durumları nasıl bu hafta sonu gitsem bulabilir miyim sizce yoksa önceden ayırtsam mı

neden james cameron oldugu icin insanlar ilgi gostermiyor sebebi ne

[youtube]cRdxXPV9GNQ[/youtube]

bende merak ediyorum, dün girmiş vizyona:hulya:

ben bugün gidiyorum kızlar bir aksilik çıkmazsa. akşam yazarım yorumlarımı spoiler yapmadan kaydirigubbakcemile2

hiç merak etmedıgım fılm ,hiç sevmedıgım fılm tarzı ,o yuzden gıtmeyecegım..

mılyon dolarlar harcanmıs güya ,begenmedım ..:sinifsinif:

eveeeetttt dün gittim bu filme. son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. kamera çekimleri muhteşem, yarattıkları dünya da bir o kadar etkileyici. 3 boyutlu film ama ekrandan fırlayacak yaratık ya da obje vs beklemeyin. 3 boyut sadece sizi filmin içine dahil ediyor...2012 faciasından sonra bu baya iyi geldi. 160dk sürüyor. bir 160dk daha sürse sıkılmadan izlerdim. konu olarak çok yaratıcı değil, bilindik bir konu işlenmiş. değerli maden yüzünden yerlilerle yaşananlar...afrika-elmas muhabbetini andırıyor biraz. ama dediğim gibi film beni içine aldı resmen. çok ama çok beğendim. IMDB puanı da 8.9 yerimseniben

bence muhteşemm.bılım kurgu hastasıyım zaten..
gazeteden takıp edıyordum...ızlenmelı ...senaryoyu 15 yıl once yazmıs...fakat suankı teknolojı ıle çekmek için 15 yıl beklemıs...
ben çok begendım..ama izlemeye gıdemedım...3 yasında oğlum var.ve bırakabılecek akrabam yok...uzaklarda baska memleketlerde oturmanın verdıgı sıkıntı...
bılemıyorum belkıde biga ya gelmemıstır bilem...
ama mutesem tek kelımeyle...

gazeteden takıp edıyordum...ızlenmelı ...senaryoyu 15 yıl once yazmıs...fakat suankı teknolojı ıle çekmek için 15 yıl beklemıs...
ben çok begendım..ama izlemeye gıdemedım...3 yasında oğlum var.ve bırakabılecek akrabam yok...uzaklarda baska memleketlerde oturmanın verdıgı sıkıntı...

dayıma bırak canım onlar bigada oturuyor..
kaydirigubbakcemile3
bencede daha gelmemiştir oraya hiç sanmıyorum:sinifsinif:

yok canım buraya sanırım 1 hafta sonra gelecek.minik oğlunu banada bırakabilirsinkaydirigubbakcemile2

harika,çok güzel..."eğer bu sinemaydıysa diğer izlediklerim neydi?" diyor insan:)

3 saat falan sürüyor ama hiç sıkılmadan izleniyor

filmi izlerken bir çift yürek diye bir kitap vardır aborjinleri anlatan,okuyanlar bilir,onu hatırladım

filmin sonunda çoluk çocuk demeden kendi topraklarında yaşayan insanlara "siz burdan gideceksiniz biz yaşayacağız burda" diye bomba yağdıranlardan bir kez daha nefret ettim

sinema sanatına değer veriyorsanız mutlaka izlemelisiniz ama 3 boyutlu izleyin ki tam tadına varın filmin

henüz izleyemedim ama en yakın zamanda izlemek istiyorum...
beni de önce fragmanları etkiledi...ve 15 yıl süren senaryo ve kurgu çalışmaları...
umarım bunları izlerken hissedebilirim..

Abartmadan söylüyorum,
simdiye kadar izledigim en iyi filmlerden birisiydi..
3 boyutlu izlemedim, ona da gidecegim kismetse.
Gerek konusuyla, gerek efektleriyle mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film.
Normalinden uzun sürüyor ama soluksuz izleyeceginize garanti verebilirim.
Siddetle tavsiye ediyorum, bu filmi izleyin :)

muhteşemmmmmm süper bir görsel şölendi....
büyülendik...
3D olmasıda ayrıca süper...
kesinlikle tavsiye ederim...

Back
X