• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte Avatar'da Neytiri karakteri,Pandora'nın en güzel kızı :hulya:

Zoe-Saldana-0.jpg

zoe-saldana-avatar-neytiri.JPG

Zoe_Neytiri.jpg

Avatar'daki performansına bayıldım.mimikleri o kadar gerçek ve o kadar duyguluydu kiiii opuyorumnanaktan

Ben bu akşam gittim çok beğendim filmi.Sonlarda beni hüzünlendiren bir sahne vardı.Hatta ağladım:gitme:senağlama
Jake ve Neytiri'nin aşkları çok etkileyiciydi...Film bana Amerikan ordusunun Irak'a petrol için girmesi,bu uğurda masum sivilleri öldürmesini hatırlattı...

Son düzenleme:
Bende dün seyrettim çok beğendim.

James Cameron Avatar 2 yi çekmeyi düşünüyomuş çok sevindim...kaydirigubbakcemile5

evet kızlar avatar 2 çekilebilrmiş..............
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay netten ızlemeeee ,3d olarak ızlee ,nette olan sanmıyorum boyle etkı bıraksın ..

baksana hem ımzama hem avatarıma ,kaydirigubbakcemile3

büyük konuşmamam gerektıgını gözüme gözüme sokuyorum artık kaydirigubbakcemile3

bulunduğum şehire hem avatar gelmemiş gelse bile 3d sinema yokmuşakannehirakannehirakannehirakannehir

yok yok benim burdan başka şehre taşınmam lazım:umursamaz:

ızleyecek olan arkadaşlar 3D izlesinler:)Film çok beğenilmiş.17 günde bir milyar dolardan fazla gişe hasılatı yapmış.Ama adam film yapmış yani.
ıki ye de gideriz hele bir çekilsin dekaydirigubbakcemile3

bende izlemek istiyorum avatarı.
acaba her sinema salonunda 3d lisi varmıdır?

3d li seyrettim dün mükemmeldi.Kesinlikle 3d li seyredin.

arkadaşlar anlamadım.
yani 3 d ve 3d siz seans mı var.
biz istediğimimizi tercih ediyoruz

ben de izledim.olagan üstü bir film...:lepi:..sanırım 5 yada 6 yılda tamamlanmış hazırlıkları ama degmiş...
harika manzaralar.....muhteşem bir doga.....opuyorumnanaktan
hele o hava duran daglar....yalan dünyanın cenneti dedikleri gibi olmuş......kaydirigubbakcemile3
film harika kurgu süper.....
insanoglunun neler yapıcagını hevesleri çıkarları için hiç bir şeyin gözardı etmeden nasıl yok ediceklerini gösteren bir film...
izlerken insan olmaktan utandım ve sanki filmin içine girerek savaşmak istedim pis amerikalılarla....:tomato:

gerçi bu dünyada da yaptılar kendi çıkarları ve gelecekleri için sözde insanlık ve bariş adına yaptılar....ama kim inanır...kalkıp bir kıtadan bir kıtaya gelerek ıraga kuvvete bombalar yagdırmadılarmı
amaçları petrol degilmiydi....:oklava:

işte bı filmdede amaçları için dogaya ve yaşayan bütün canlılara acımadan en agır silahlarla saldırdılar....
mutlaka izleyin ben etkisinde çok kaldım belli oldugu gibi. arkadaşlar....:lepi::lepi:

ben ilçedeyim ve sinema yok..en çok avatarı izleyemediğime üzülüyordum..haftya şehir dışına çıkacağız ama orasıda küçük bi il..
ama eşim sırf avatarı izleyebilmek beni ankaraya götürecekmiş..çok sevindim..

yeni geldim filmden.
olaganüstü bir filmdi.
son zamanlarda izlediğim en harika filmdi.3 boyutlu oluşu dahada dehşet bir güzellik katmış.
uzun bir filmdi ama soluksuz izledim.bazı sahnelerde resmen kendimi kastım.yumruklarımı nasıl sıkıom:)
heleki filmin sonunda o gerzek subay ölmeseydi.hırsımdan ben ölcektim.
o görüntüler neydi öyleeeee.dehşettttiii.
herkese şiddetle tavsiye ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pek gitmek istemiyodum,fragman beni pek etkilemedi ama eşimin ısrarlarına dayanamadım :teselli: bu akşam gidicez.bakalım :)

ben de izledim.olagan üstü bir film...:lepi:..sanırım 5 yada 6 yılda tamamlanmış hazırlıkları ama degmiş...
harika manzaralar.....muhteşem bir doga.....opuyorumnanaktan
hele o hava duran daglar....yalan dünyanın cenneti dedikleri gibi olmuş......kaydirigubbakcemile3
film harika kurgu süper.....
insanoglunun neler yapıcagını hevesleri çıkarları için hiç bir şeyin gözardı etmeden nasıl yok ediceklerini gösteren bir film...
izlerken insan olmaktan utandım ve sanki filmin içine girerek savaşmak istedim pis amerikalılarla....:tomato:

gerçi bu dünyada da yaptılar kendi çıkarları ve gelecekleri için sözde insanlık ve bariş adına yaptılar....ama kim inanır...kalkıp bir kıtadan bir kıtaya gelerek ıraga kuvvete bombalar yagdırmadılarmı
amaçları petrol degilmiydi....:oklava:

işte bı filmdede amaçları için dogaya ve yaşayan bütün canlılara acımadan en agır silahlarla saldırdılar....
mutlaka izleyin ben etkisinde çok kaldım belli oldugu gibi. arkadaşlar....:lepi::lepi:

sana katiliyorum canim benimde duygularim aynen boyleydimafoldumben

film cok guzeldi fragmanina aldanipta yanilmayin bende ilk basta fragmana baktim begenmedim ama izleyince oh iyiki izlemisim dedim kaydirigubbakcemile5harikaydi ya harika tekrar izlicem galiba:gitme:

Evet fragmanı insanı etkilemiyor,beni izle diye bağırmıyor.Ama film öyle değil işte:))
Sevgi galip geldi yine ...

ben dün izledim
süperdi mükemmeldi
önyargılı gittim ama bidaha gidip 3 boyutlu izlemeye bile karar verdim=)

haftasonu buralarda varsa eşimle gidip izlicez. sabırsızlanıyoruz ikimizde. yazarken bile heyecanlandım :)))

Bu tarz filmleri sevmiyorum hayatta seyretmem derken eşimin ısrarıyla seyrettim. Görsellik süper, bu kadarını hayel bile edemezdim. Konu ise süper. Çok iyi işlenmiş. Şiddetle tavsiye ediyorum.

bulunduğum şehire hem avatar gelmemiş gelse bile 3d sinema yokmuşakannehirakannehirakannehirakannehir

yok yok benim burdan başka şehre taşınmam lazım:umursamaz:

nerde oturuyorsun kı :kedi:

[QUOTE:kardalina ] Bu tarz filmleri sevmiyorum hayatta seyretmem derken eşimin ısrarıyla seyrettim. Görsellik süper, bu kadarını hayel bile edemezdim. Konu ise süper. Çok iyi işlenmiş. Şiddetle tavsiye ediyorum
[/QUOTE]

al benden de o kdar ,ben de hayatta ızlemem derken cok begendım :1rolleyes:

Back
X