Avcılar civarında çocuk doktoru önerileri

nazkar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
5
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar;

11.11.2011 de minik bir kızım oldu.Doğumu Memorial Hastanesinde yaptım.Fakat çocuk dokorunun biraz yakın olması gerektiğini düşünmem sebebiyle daha yakın bir yerde referansı iyi her zaman rahatlıkla ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.Avcılar da oturuyorum.Ayrıca Memorial Şişli hastanesinde çocuk doktorları hakkında da çok bilgim yok.Yer uzak da olsa herzaman ulaşabileceğimiz ve referanslı biri olması aslında daha da önemli.Fiyat çok önemli değil..

İlginize çok teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum...

merhaba
öncelikle bebeğinizi allah analı babalı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.size avcılarda değil ama beylikdüzü medicanada çok iyi bir doktor tavsiye edebilirim.bende oğlumu ona götürüyorum aynı zamanda aile dostumuz kendisi.kardeşimde aynı hastanede kbb uzmanı yaklaşık 20 yıllık tanıdığımız çok sıcak aynı zamanda aradığınızda sürekli ulaşabileceğiniz biri.İlhan Hatip sgk anlaşması da var hastanenin ve 5 doktor olduğu için çok beklemiyorsunuz randevusuz da gitseniz araya alıyorlar ama siz ilkinde randevu alın elbette.inşallah sağlıklı günlerde iyi şeyler için gidin küçük hanım rutin kontrolleri için gitsin doktora:)giderseniz mutlaka beni söyleyin selamlarımıda iletin ayrıca(Hale benim ismim kardeşimi de söylersiniz malum kafası yoğundur)allah size kolaylık versin en güzel şey annelik çünkü bol sütlü ve uykulu,az gazlı gün ve geceler sizinle olsun:)

Back