avcılar hospital da yakın zamanda gönül kazezoğlu na doğum yaptıran var mı

ieadel

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
4
0
286
İstanbul
merhaba 23 haftalık hamileyim başından beri avcılar hospital gönül hanıma gidiyorum.Pek sakin ve iyi bir doktora benziyor.Ama hastane hakkında bazı olumsuz şeyler uydum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba 23 haftalık hamileyim başından beri avcılar hospital gönül hanıma gidiyorum.Pek sakin ve iyi bir doktora benziyor.Ama hastane hakkında bazı olumsuz şeyler uydum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben hiç memnun kalmadım kendisinden. 7,5 ay takibinde bi hamilelik geçirdim. Neredeyse her seferinde yeniden tanışmak zorunda kalıyorduk. hiçbir zaman bi şikayetin var mı, ödemin, şişmen bişeyin var mı diye sormadı. Kimi zaman tartmadı bile... Gayet savsak şekilde, işi sadece ultrasonda gördüklerini söylemekmiş gibi boyu şu kadar kilosu bu kadar durumu iyi tansiyonunuz normal hadi güle güle derdi... ben de dayanamayıp doktorumu değiştirdim. Meğerse 7,5 ay boyunca paramla rezil olmuşum, söylediklerinin çoğu eksik ya da yanlışmış... Ama hastane yenilendi ve her konuda donanımını geliştirdi. Hastane olarak tavsiye ederim ama doktor olarak asla...

Ben hiç memnun kalmadım kendisinden. 7,5 ay takibinde bi hamilelik geçirdim. Neredeyse her seferinde yeniden tanışmak zorunda kalıyorduk. hiçbir zaman bi şikayetin var mı, ödemin, şişmen bişeyin var mı diye sormadı. Kimi zaman tartmadı bile... Gayet savsak şekilde, işi sadece ultrasonda gördüklerini söylemekmiş gibi boyu şu kadar kilosu bu kadar durumu iyi tansiyonunuz normal hadi güle güle derdi... ben de dayanamayıp doktorumu değiştirdim. Meğerse 7,5 ay boyunca paramla rezil olmuşum, söylediklerinin çoğu eksik ya da yanlışmış... Ama hastane yenilendi ve her konuda donanımını geliştirdi. Hastane olarak tavsiye ederim ama doktor olarak asla...

selam, acaba avcılar hospitalde hangi doktora gittin. değiştirdim yazmışsın ama acaba hastanemi doktor mu değiştirdin.
ben de avcılar hospitali düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızım. Tülay hanımı önerenler var ama onunla ilgili de bir gazete haberi var ki moralimi bozdu. Nil hanım çok yoğunmuş ve pek ilgilenmiyormuş. Sadullah yesevi ile ilgili hiç bir bilgi yok. ben de çok kararsızım, öneriniz olursa sevinirim.

22.02.2012 de oğlum dünyaya geldi... şuan iki yaşında...
hamileliğimin başından beri gönül hn. gittim ozaman hastanede yeniydi...
çok olumlu biri öncelikle sıcak konuşuyor bana hep canım derdi ilk anneliğim olduğundan acemilik vardı...
söz konusu doğum ise çok başarılı bir sezeryan ameliyatı oldu ikinci günü herşekilde taburcu olmaya hazırdım...
tavsiye ederim... kısmet olur ikinci bebek zamanında yine kendisini seçerim

En başta bende olumsuz şeyler duymuştum ama herkes herkes için kötü konuşabiliyo.Ben iki doğumumda da Gönül hanıma gittim çok da memnun kaldım ben tavsiye ederim ...

Back
X