AVCILAR HOSPITAL DOĞUM TECRÜBE TAVSIYELERI

Avcilar Hospital de doğumu tavsiye eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

gencaymerve

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
542
834
Arkadaşlar Merhaba 5+4 günlük hamileyim suan medicana Beylikdüzü Mehtap Derelioglu na gidiyorum doktorumdan çok memnunum ancak doğum fiyatlari 6.000tl civari olduğundan hastane değişikligi yapmak mecburiyetindeyim :KK43: Avcilar Hospital Nil Hanim i cok methini duydum yoğunluk haricinde pek olumsuz eleştiri okumadım. Bu hastanede doğum yapan veya bilgisi olan varmı. Doktor nasil hemsireler çalışanları vs. Nasıldır onerir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Evet onu herkezden duyuyorum bende ve beklemek gerçekten çok sıkıntılı bir durum :/ Çünkü acilen doktorumuza görünme durumlarimiz oluşacaktır .. Avcılar Medicanayi araştırıyorum şimdi

Kardeşim 4 ay önce doğum yaptı çıkınca pansuman yapıp gittiker bidaha görebilene aşk olsun ama bil hanım îyi.cocul aç dedikce değildir diyip yollaılar bir kan sekerine bile 2.gün bakıldı oda habire çağiriyorduk benim tercih etmiyceğim bir hastane.ticarethane

Arkadaşlar Merhaba 5+4 günlük hamileyim suan medicana Beylikdüzü Mehtap Derelioglu na gidiyorum doktorumdan çok memnunum ancak doğum fiyatlari 6.000tl civari olduğundan hastane değişikligi yapmak mecburiyetindeyim :KK43: Avcilar Hospital Nil Hanim i cok methini duydum yoğunluk haricinde pek olumsuz eleştiri okumadım. Bu hastanede doğum yapan veya bilgisi olan varmı. Doktor nasil hemsireler çalışanları vs. Nasıldır onerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Bugün 2.kez gittim Allahım kafayı yememek için kendimi zor tuttum. Öncelikle yanımda sohbet edenlerden duyduğum kadarıyla sezeryan çok pahalı. Tahliller çok pahalı. Ve nil hanım diğer doktorlar 60 tl nil hanım 100 tl. Saat 5.30 da gittim 9 da içeri girebildim. Randevuda alsan 1 saat (een erken ) bekliyormussun. Hatta bir hanım geldi. Randevusunun üzerinden saatler geçmiş sırası da geçmiş. Zaten 3 saat sonra alıyorsunuz ondan geç geldim dedi ve girdi. Doktordan memnun kaldim doğumu orda yapmayacağım ancak bu bekleme işi benim hiç hoşuma gitmedi.

Yorumlariniz için teşekkürler evet saydiginiz şikayetleri herkezden duyuyorum ve sanirim avcilar medicanayi tercih edecegim :/

Ben avcılar hospital de gonul hanıma muayene oldum,kesinlikle tAvsiye etmem,bana pkos var dedı eşime varıkosel var dedı .eşim varıkosel amelıyatı oldum bı hafta sonra ben de kendi tedavim için kontrol gıttım,olmaz zaten hemen boşuna geldın dedi.ve bunu dedıgı zaman ya da haftasında hamıle kaldım...

Ben avcılar hospital de gonul hanıma muayene oldum,kesinlikle tAvsiye etmem,bana pkos var dedı eşime varıkosel var dedı .eşim varıkosel amelıyatı oldum bı hafta sonra ben de kendi tedavim için kontrol gıttım,olmaz zaten hemen boşuna geldın dedi.ve bunu dedıgı zaman ya da haftasında hamıle kaldım...

banada sadullah hamileliğim 6. haftasında boş gebelik dedi kürtaj önerdi evladım şuan da 28 haftalık gayette sağlıklı allaha şükür. annemde bir kaç sene önce rahim ağzından faruk bey tarafından ameliyat edildi 2 gece hastanede kaldık doktoru 1 kere gördk adamın ağzından lafı kelpetenle aldık hemşireler desen hayatından bezmiş ilgi alaka sıfır sadece para almaya gelince muhattap bulabiliyorsunuz

Avcılar Hospitalde doğum yaptım Eylül ayında
Benim doktorum hastaneyle anlaşmalıydı doğumları orada yapıyordu ama muayenehanesi Avcılardaydı
Doğumuma doktorum tek girdi her saniye yanımdaydı
(gece 2de hastenede buluştuk sabah 6da doğum yaptım)
Hamileliğimin başlarında Nil hanımı bende çok duydum fakat hastanedeki kadın doğumcularla ilgili birçok olumsuzluk duydum/okudum.
O yüzden kendi doktorumdan çok memnundum. Yine olsa yine ona giderim.
Hastanede de hemşireler çok tatlı dilliydi. Her istediğimde yanımda oldular. 1 gece kaldım.
Yanımda gecelik pijama ve bebeğe hastane çıkışı dışında bişey almamıştım oglum erken doğdugu için. Hastane, hasta pedinden terliğe bebek bezinden bir çok şeye kadar temin ediyor.
Sormak istediğiniz bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkürler ikizbalik ikizbalik Sizin doktorunuz doğumu kaç TL ye yaptridi ? Ben aslında kendi doktorumdan ve Medicana Beylikduzunden çok memnunum ama doğum fiyati çok pahali :KK43: 6.000 TL ..

Teşekkürler ikizbalik ikizbalik Sizin doktorunuz doğumu kaç TL ye yaptridi ? Ben aslında kendi doktorumdan ve Medicana Beylikduzunden çok memnunum ama doğum fiyati çok pahali :KK43: 6.000 TL ..

Sanırım hastane 750 doktor 750 toplam 1500 liraydı
Doktorum hakikaten muhteşem biri
Medicanayı ben genel olarak pek sevemiyorum
Avcılar Hospital konusunda da oradaki doktorlarla olsaydı belki önyargılarım olurdu
fakat doktorumdan memnun olduğum için hastaneyi sorgulamak araştırmak istemedim
he bi de şöyle de bi durum var, benim doktorum Avcılar Medicana ile de anlaşmalı çalışıyordu
ben Avcılar Hospitali seçtim.
Yani hastaneden ziyade diyorum ya, doktor...
Gece 1,30da aradım uykusundan uyanıp geldi hastaneye ve bir an olsun yanımdan ayrılmadı.
Sabah 6da doğumumu yaptırdı. Odaya çıktıktan 1-2 saat sonra geldi yanıma, ertesi sabah yine sırf beni kontrole geldi.
Hastane doktorları konusunda 24 saat ulaşılabiliyor mu diye düşüncelerim var.
Yani çok duydum doktorum bilmem ne hanımdı ama tatildeymiş izinliymiş mesai saati dışıymış bilmem kim yaptırdı diye.

Kaçıncı haftadasınız bu arada?

paraya giden her yol mübahtır mantığındaki hastane allah düşürmesin diyorum.. kesinlikle avcılar medicana kat ve kat daha iyi
Hangi dojtor benbonur beye gitmistim kalp ayisi sesini duyamadim ona cok uzuldum siz gittinizmi ?
Yorumlariniz için teşekkürler evet saydiginiz şikayetleri herkezden duyuyorum ve sanirim avcilar medicanayi tercih edecegim :/

Hangi.dojtor ?

Benim doktorum onur bey . Kendisi 12. Haftadan once kalp atis sesini dinletmez bilgin olsun :)
Bana 12 haftada demesinin nedeni o muydu ? Makina degisecek demisti bana ... ya cok uzuldum herkes duydu ben duyamadim diye ... birde sana sey sorim ekran ciktisi resmi cok beyazdi diger doktordaki gibi degildi bende evet ya makinadandir dedim

Bana 12 haftada demesinin nedeni o muydu ? Makina degisecek demisti bana ... ya cok uzuldum herkes duydu ben duyamadim diye ... birde sana sey sorim ekran ciktisi resmi cok beyazdi diger doktordaki gibi degildi bende evet ya makinadandir dedim

Vala canim ilk bebegini kalp durmasi sonucu kaybetmis bi anne adayi olarak soyleyeyim eger 12. Haftadan once dinletmeye kalkan doktor olursa hemen kapattir dinlemek istemiyorum de cunku 12. Haftaya kadar kalp gelisiyor ana damarlar olusuyor cok riski kalp dinlenirken bebegin kalbi yoruluyor. Evet canim makinasi eski goruntu o yuzden kotu ne zamandir destirin diyordu sonunda degistirecekler demekki :)))

Vala canim ilk bebegini kalp durmasi sonucu kaybetmis bi anne adayi olarak soyleyeyim eger 12. Haftadan once dinletmeye kalkan doktor olursa hemen kapattir dinlemek istemiyorum de cunku 12. Haftaya kadar kalp gelisiyor ana damarlar olusuyor cok riski kalp dinlenirken bebegin kalbi yoruluyor. Evet canim makinasi eski goruntu o yuzden kotu ne zamandir destirin diyordu sonunda degistirecekler demekki :)))
Cogu insan dinlemis oyuzden cok heveslendim :KK43: ama sagligi daha onemli tabiki .. seninde basin sagolsun bu olaydan dolayi degil dimi kalbinin durmasi ? Birde sana demedimi alet degisecek diye ? Sesi o alettenmi veriyor ?

Cogu insan dinlemis oyuzden cok heveslendim :KK43: ama sagligi daha onemli tabiki .. seninde basin sagolsun bu olaydan dolayi degil dimi kalbinin durmasi ? Birde sana demedimi alet degisecek diye ? Sesi o alettenmi veriyor ?

12. Haftayi doldur bol bol dinlersin annesi :) bilmiyoruz sebebi belli degil patolojiye yollandi bi sorun yoktu simdiki hamileligimde onur bey tedbir amacli kan sulandirici verdi allaha sukur bu haftalara kadar sorunsuz geldik. Bana oyle birsey soylemedi ben zaten detayli ultrasonda renkli olarakta gordugum icin verdigi resme takilmiyorum onur bey ultrasonla bakarken bilgi veriyor yada ben cok guveniyorum kendisine bilemiyorum ne derse o. Benim ilk bebegimin kurtajinida o yapti hic bise anlamadim eli cok hafif ve dedigi gibi 3 ay korunduk sonra hemen bu bebegime hamile kaldim. Ses ultrason aletinden veriliyor evet detayli ultrasoda da doktor dinletiyor.

Sanırım hastane 750 doktor 750 toplam 1500 liraydı
Doktorum hakikaten muhteşem biri
Medicanayı ben genel olarak pek sevemiyorum
Avcılar Hospital konusunda da oradaki doktorlarla olsaydı belki önyargılarım olurdu
fakat doktorumdan memnun olduğum için hastaneyi sorgulamak araştırmak istemedim
he bi de şöyle de bi durum var, benim doktorum Avcılar Medicana ile de anlaşmalı çalışıyordu
ben Avcılar Hospitali seçtim.
Yani hastaneden ziyade diyorum ya, doktor...
Gece 1,30da aradım uykusundan uyanıp geldi hastaneye ve bir an olsun yanımdan ayrılmadı.
Sabah 6da doğumumu yaptırdı. Odaya çıktıktan 1-2 saat sonra geldi yanıma, ertesi sabah yine sırf beni kontrole geldi.
Hastane doktorları konusunda 24 saat ulaşılabiliyor mu diye düşüncelerim var.
Yani çok duydum doktorum bilmem ne hanımdı ama tatildeymiş izinliymiş mesai saati dışıymış bilmem kim yaptırdı diye.

Kaçıncı haftadasınız bu arada?

Benim suan 9.haftam.. 12. Haftada randevumuz var. Sizin özel doktorunuzun adi neydi? Muayehanesi nerede acaba? Benim için de en önemlisi doktor :/

X