Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1no2:Başıma gelenlerden sonra ne Sadullah , ne Nil ne de Faruk derim.O hastane de hiç bir sorunu yok dedikleri bebeğimi kaybettim 25 gün önce.Plasenta Previa olduğum için 34 haftalık 2.620 gram bir erkek bebek dünyaya getirdim.Hemen sık nefes alıp veriyor diye küveze almışlar ve sorun yok demişler.Ertesi gün sebebini açıklamanın zor olduğunu söyleyerek bebeğimizin öldüğünü söylediler.Hata nedir kimdedir bilmem ama ben artık önünden bile geçmiyorum , geçemiyorum.Allah kimseye yaşatmasın.
bende ilk 3 ay nil hanıma gittim ama inanın hiç memnun kalmadım güya çok iyi dediler görümcem falan ona gittiği memnun kaldığı için gittim ama tam fiyaskoo..acil servis gibi kapısının önü 1 hafta öncesinden randevu almak bile güç bu kkadar yoğun olmasına rağmen ben hiç memnun kalmadım ne buluyolar bilmiyorum onda..mesela insan tansiyon,kilo ölçmezmi ?? yook buna ben diyorum kiloma bakalımmı diye hiç umrunda değil usg den bi bakıyo bebek iyi sen iyisin hadi şu ilaçları kullan 1 ay sonra gel diyip kestirip atıyor ne bişi sorabiliyosun nede anlatıyor,birde okadar suratsız bi asistanı var ki aman tanrımm nerdeyse dövcek insanıı...ben şuan b.düzü medilife gidiyorum burcu hn.gerçekten çook ii bi dr çok şeker ve işinin piri tavsiye ederim asistanıda çok güler yüzlü bence memnuniyet bu....hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnn
canım geç kaldım ama sadullah bey çok iyidir. Ben ona gidiyorum. O kadar memnunum ki Şişli de oturmama rağmen Avcılara muayeneye gidiyorum. Ayrıca benim yeğeni mide o doğurttu :)hastaneden cok memnun olmama ragmen doktorumun ayrılması nedenıyle yeni doktor arayışı içindeyim.. sadullah beyi bıkaç kişiden duydum hakkında nette kötü haber de okumadım acıkcası ama yinede iyi yada kötü bi fikir edinmek istiyorum ... yardım edin..eyvahedigeldismile