avcılar medicana seçil öztürk

leyla0303

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
57
0
0
İstanbul
avcılar medicana seçil öztürk e giden varmı arkadaşlar ben özgür hanıma gitmiştim daha önce ama o bırakmış hastaneyi şimdi seçil hanımı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben de yeni konu açmıştım özgür özer şuanda şişli apex tıp merkezinde,ben de ona gidecektim,onu danışıyodum,nasıl bi doktor:):)diğer doktoru malesef tanımıyorum

ben de yeni konu açmıştım özgür özer şuanda şişli apex tıp merkezinde,ben de ona gidecektim,onu danışıyodum,nasıl bi doktor:):)diğer doktoru malesef tanımıyorum

avcılar medicana seçil öztürk e giden varmı arkadaşlar ben özgür hanıma gitmiştim daha önce ama o bırakmış hastaneyi şimdi seçil hanımı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben dün gittim canım ve hiç ama hiç memnun kalmadım açıkçası.sinir etti beni ben 4 artı 5 günlük falan hamileyim beş gün geçti adetimden bana dediki çok küçük bi kese var 9 mm tabi belli olmuyo belki dış gebelik yada yalancı gebeliktir dedi.sinir oldum ve aşırı suratsız bi kadındı hastaneyede sinir oldum randevu saatimiz 15:45 ti biz muayene oldugumuzda saat 18:23 tü sezeryana girmiş birsürü insan bekledi öyle ve kimse gelip açıklama bile yapmadı.aynı zamanda ben 10 haftalık bebegimi kaybettim bi sene önce o zaman 6 haftalıkken ögrenmiştim kese 5 mm di ve kadın bu 9 mm lik keseye küçük dedi.artı bebek kaybettigimi söyledim birazdaha temkinli konuşması lazımdı diye düşünüyorum.bence illa medicanaya gideceksen onur başegmeze git çok sevimli bi doktordur iyidirde.
bu arada özgür abla bırakmış bende yeni duydum benim eskiş patronumun eşiydi ayrılmışlar çok severim ben onuu çokta iyi bi doktordurr :) şişlide diye duydum bi araştır istersen

hehe yukarda yazmış birisi zaten şişlide diye görmemişimm

Son düzenleme:
kızlar selam yorumları henüz görebildim kusura bakmayın

ben seçil öztürk e 2 hafta önce gittim bana çok güler yüzlü davrandı neler yapmam gerektiğinden bahsetti daha bebiş küçücük olduğu için baktık biraz usg de sonra konuştuk neleri ye neleri yeme diye bahsetti bu haftada randevum var 2. görüşüm olucak yorumları yazarım yine.

bir önce ben ender aydınhan a gitmiştim avcılarda muayenanesi var ama eşim beğenmedi onu çok soğuktu bizim ilk bebeğimizi gördüğümüz için heyecanlıydık o gayet soğuk konustu hevesimizi gursağımızda bıraktı bizim :) insan hani sarılıp öpmesini beklemiyoda sıcak bi davranış bekliyo yani..

Özgür hanıma ben bebek yapma düşüncemiz var muayene olmak istiyorum diyerek ditmiştim oda çok ilgiliydi bi arkdaşımın ablasının doğum doktoru olduğu için çok iyi referanslarla gitmiştim ona ama hamile kalınca oda cumartesileri çalışmayınca bende hafta içi çok fazla izin alamayınca ona gidemedim bir daha sonra zaten hastane değiştirmiş.

Ne yazıkkı insanın okudukları aklında büyük yer ediyor onur bey içinde hem iyi hemde kötü cok yorum okudum birde erkek doktor istemediğim için onur beyi hiç düşünmedim.

Sanırım çokta okumadan doktorlarımızın davranışlarına göre karar vermeliyiz. değiştirmek sonuçta elimizde..

bende bu ay ,özgür hn gidicektim ,dr düşünüyordum ,bunun için arkadaşlarım hamilelikten önce dr gitmemi söylemişlerdi ;tam gideceğim dr u buldum derken buradan ayrıldığını duydum((medicana b ize çok yakın:))Seçil hndan memnun olanlar sadece 1 kişi mi ?avcılar yakınlarınlarında kadın doğumcu tavsiyesi olan var mı ?
ben şimdiden folik asite başladım ama bıraktım(muaayene olupta dr tavsiyesi ile folik asit kullanmaya tekrar başlamak istiyorum

tavsiyesi olanlar var mı acaba ?

Avcılarda kadın hastalıkları ve doğum uzmanı tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Özel muayenehane olursa hatta çok daha iyi olur zaten büyük bir stresle gideceğim, birde oralarda sıra beklemek, sonra gelip önce girnleri beklerke strese girmiyim

ben yakın zamanda gittim seçil hanıma. çok aceleci davrandı. bi kez daha gideceğim bakalım.

ben ender aydınhana gidiyorum ,çok ama çok tecrübeli bir dr ,şuanda 15 yaşında olan doğumunu yaptığı insanlar var,ama çok genç görünüyor,o ayrı..
sıra beklemiyorsun hastanedelerdeki gibi,çünkü ben sırf o yüzden özelde olsa hastane istemedim ,tabi biraz tuzlu amaa;bence avcılarda yakın yer olsun diyorsanız tavsiye ederim..3 kez gittim ,şimdi 1 ay sonra tekrar gideceğim,soğukkanlı bir insan ,ben yapı olarak pek biheyecanlı insanım ,o yüzden çok i geldi bana ...
kadın hastalıkları için giden tanıdıklarımın tavsiyesi ile gittim ben ,iyikide gitmişim ...
doğumum avcılar hospitalda olucak ama hemşireleri hastabakıcılar nasıl bilmiyorum ???*
bugun kuzenin doğumunda tanıklık ettimde ,hemşireler,hastabakıcılar ne kadar önemliymiş meğersemmmm

arkadaşlar şeçil hn tek kelimeyle çok kötü hiç bir olumlu elektriği yok bide bilmiş havalarında soru sorsan cvp vermiyo aklı olan gitmesin bu kadar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…