• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avclar Hospital, Nil Bilgen hakknda

nil hanımı çok duydum bende ona gitmeyi düşünmüştüm ama çevremdeki herkes çok yoğun olduğunu söyleyince vazgeçtim
Evet cok yogun saatlerce bekle sonra diger dr.50tl alirken 100.tl aliyo.ustune bide bekliyorsun bende bir kere gittim miyomlarim vardi cok buyuk onlari bile gormedi ve soylemedi cok iyioldugunu dusunmuyrum.bizler abatiyoruz sadece .

ben nil hnm a gidiyorum yogun evet ama güveniyorum hemde çokk açıklama çok fazla yapmıyor ama yanı benım akrabam dogum yaptı sezeryanla ama çok memnun kaldı..
Merhaba bende Nil Bilgene yeni basladım, sizce nasl bir doktor çevrenizde doğum yapip memnun kalan varmı

mrb kızlar ben 12 haftalık hamileyim nil hanıma gidiyorum nil hanım çok iyi bir doktor biliyorum bekleme konusundan da şikayetçi değilim çok beklemiyorum en fazla 1 saat daha fazla beklemedim hiç ama nil hanım hiç açıklama yapmıyor hep ben sorcam o kendiliğinden söylemiyor çok fazla işte bu yüzden korkuyorum karasızım da eşim bu kadar zaman gittik artık hamileliğin ortalarına geldik başka doktora sıfırdan gitmeyelim diyor çok kararsızım bana yardım edin lütfen..nil
Nil Hanımdan memnun kaldınızmı

Back
X