Avea her yöne aldanmayın 67tl

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
Avea tarafından belirlenen ve abonelere duyurulan makul kullanım esasları kapsamında ve bu esaslara ilişkin şartlara ek olarak, bir fatura döneminde ilgili hattan aranan farklı telefon numarası sayısının 75'i aşması ve aynı fatura döneminde tarifeye kayıtlı olarak kullanılan hat başına toplam yurt içi arama süresinin 3.000 dakikayı geçmesi halinde, yurt içi her yönü aramanın dakikasının KDV ve ÖIV dahil 0.12 TL üzerinden ücretlendirilir.
 
alla alla ablam 4-5 aydır kullanıyo hemde şirket hattı olarak
konuşmasının haddi hesabı yok beni aradımı 20dk dan önce kapamaz mesela
ama sadece mesaj çektiğinde faturaya yansıyo
konuşabildiği kadar konuşuyo fatura 67 geliyo
 
bende 2 aydır kullanıyordum ama benimde cep telefonuma öğlende ceylanın yazdığı mesaj geldi bende anlamadım müşteri hizmetlerine ulaşmakta imkansız
 
Arkadaşlar bugün belli oldu..bende mesajı görünce şoke oldum..
 
bende 2 aydır kullanıyordum ama benimde cep telefonuma öğlende ceylanın yazdığı mesaj geldi bende anlamadım müşteri hizmetlerine ulaşmakta imkansız

Canım merkezde arkadaşım çalışıyor o da aynı şeyi dedi ayda farklı 75 numara aranabiliyor toplam 3000dk geçmemesi gerekiyor..
 
Kullanım 6000 msj atarsak ÖĞrenebılıyormuŞuz yarından ıtıbaren..
 
Bizde nişanlımla her yöne tarifesini kullanıyorduk ki sadece 3 ay kullanabildik. Mesaj geldi geçen ay ayda 1000 dk sınırsız arifesine geçişiniz yapıldı diye ve ne müşteri hizmetlerine ulaşabildik ne avea bayilerinden bilgi alabildik. Çok sinirlerim bozuldu iptal ettirdim hattımı. Bir dahada avea mı asla.
 
Esimde bu hatti kullaniyor ve bin pisman.. Sinirsiz diye aldi, ama gel gör ki avea uyanik cikti.. iptal edecegiz, cok büyük bir sacmalik..
 
X