Pudra, Fondöten, Kapatıcılar avene`nin fondötenini kullanan varmi?

berzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
52
1
86
İsviçre
merhaba arkadaslar
avenenin fondötenini kullanan varmi aranizda?kapatici,kompaktfondöten,pudra vs..
kullanan varsa memnun olup olmadigini yazarsa cok sevinirim.

fondötenini diil ama ben yüz jelini toniğini ve gece gündüz kremini kullanıyorum ha bide sivilce kremini...süperrr...kesinlikle tavsiye ederim..hiç bi yan etkisi yok zaten termal sudan oluşuyo..

cardigan85 tskler canim,bende avene ürünleri kullaniyorum cok memnunum.fondötenim suanda la roche posay,avene almak istedim,ama kimseden olumlu,olumsuz cevaplar alamadigim icin,yine ayni fondötenimle devam edicemyerimseniben
sadece fondötenini merak etmistim...

canlarım bişi sorucamm peki tam kapatma yapıo mu bunlar ben de la roche ve avene kullanıoumm ama sadece yıkama jelini vs. bunlar tam kapatıo mu yani pürüssüz bi cilt elde edebilio muyuz kozmetik ürünlerde olduğu gibi?

la roche posay cok güzel kapatiyor unifiance olani,tolerianede güzel ama daha hafif kapatiyor,ikiside cok güzel,simdi toleriane kullaniyorum bitince unifianceyle devam edicem:) cok dogal duruyor,maske gibi durmuyor,cildi pürüzsüzlestiriyor,tester istegebilirsin ben öyle yapmistim basta....

bende bugun aldım avenenın fondotenını
cok prurzsuz yaptı sankı temızlenmış gıbıydı cıldım yumusacıktı
ustelı %50 gunes koruma faktoru ıcerıormus
umarım pişman olmam
yanık kapatmak ıcın verıoruz daha cok dedı ama ben yıne de aldım

AVENE-COMPACT-50-DORE-GUNES-KREMI-amp-FONDOTEN__20434572_0.jpg

resmı ınternetten aldım ama benımkı de bunu aynısı
bundan kullandınız mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X