bende ddf dermalogica ve avene arasında kaldım temizleyici jel almak istiyorum cildim karmadn yağlıya dönük.sivilce izlerim var hangisini alsam bilemedm.
ben kullanmaya başladım.ilk fırsatta temizleyicisini de almak istiyorum. arkadaşlarım cildin düzelmiş dedikçe seviniyorum
bu arada bana sadece temizleyici vermediler.temzleyici + tonik+güneş kremi bide diclane mi neydi sivilceler için krem var tuhaf kokulu onu verdiler.2 şer tane.temzleyii 1 tane sadece o da 25 ml
canım avene temızleyıcı var turkuaz renkte banada onu verdıler ıstersen gıt once tester al dene ama ben sımdılık memnunum yogun bır kıvamı var ve uzun sure gıder dedı cılt uzmanı bana tavsıye ederım sanada.
kızlar thermal suyunu tavsiye ediyomusunuz. cilt yapım;kuru.
kullanmadım ki canım o sebepten yorum yapmamışımdır..
ben termal suyunu kullandm 6ay felan temzleyicisne tamamlayıcı olması amacıyla ben çok büyük bi faydasını görmedim bizim halis malis türk maden suyundan farkı yok valla yinede sen bilirsn aynı etki
termal suyu kullanmadım.ama kullananlar var.memnnun olanda var olmayanda..Durin in de dediği gibi denemeden bilemeyiz.
Durin ben de hiç düzenli yapamıyorum.bazen bi heves yapıyorum günlük.sonra bi tembellik geliyo.yapmıyorum günlerce(şimdi olduğu gibi)..bi de farkettiniz mi avene etkisi midir bilemedim siyah noktalar azaldı mı sizde de ? bende azaldı da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?