Bebek İkinci El avent elektrikli süt makinesi garantisi devam ediyorrrrrr

matece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
236
1
46
Afyon
avent elektrikli süt makinesi garantisi devam ediyorrrrrr içeirinde hem manueli var hem elektriklisi. yanında 3 adet avent süt saklama kabı hediyeli.

fiyat 120 düşünüyorum . yanında aventt marka süt saklama kaplarıda var biberonada dönüşebiliyorlar. sıfır paketin21den hiç bir eksiği yok kargoda benden.

merhaba ben bağlanamadım . arkadaşım yazdı benim yerime. ama şimdi bağlandım. fiyat 120 düşünüyorum. hiç eksiği yok. kargoyuda ben karşılamak istiyorum.

yanındaki süt kapları falan olunca uygun diye düşünüyorum. sadece süt kapları 40 tl . kargoyu ben karşılamak istiyorum.

kutunun içindekini sayarsak yanında 4 adet süt saklama kabı olmuş oluyor. ama 100 bana çok az geldi. ürünün fiyatı belli zaten .

kutunun içindekini sayarsak yanında 4 adet süt saklama kabı olmuş oluyor. ama 100 bana çok az geldi. ürünün fiyatı belli zaten . bende en son 110 yaparım

kutunun içindekini sayarsak yanında 4 adet süt saklama kabı olmuş oluyor. ama 100 bana çok az geldi. ürünün fiyatı belli zaten . bende en son 110 yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…