larem35 özeline attım sitenin adını..fiyatı 55 tl...:))
kızlaarr avent niplette geldii..şuan takılı göğüs ucumda.takarken biraz korktum acıyacak diye ama bişey hissetmıyorum..vakum gibi bişey göğüs ucunu dışarı çekio ve öyle kalıo...benim uç epey dışarı çıktı...ama tabi sürekli kullanım geretirio...gün içinde takıp rutin işlere devam edebilirmişiz..bakalım aparatı çıkarınca ne olacak ...işe yarayacak gibi duruo...hamileliğin son döneminde kullanılması tavsiye edilmio,ben de 34teyim ,dr.uma sordum sebebi sütün erken gelebilme ihtimaliymiş...bizim için şuan önemli olan sütün erken gelip gelmemesi değil ucun dışarı cıkması..ilgililere duyrulur...
kızlaarr avent niplette geldii..şuan takılı göğüs ucumda.takarken biraz korktum acıyacak diye ama bişey hissetmıyorum..vakum gibi bişey göğüs ucunu dışarı çekio ve öyle kalıo...benim uç epey dışarı çıktı...ama tabi sürekli kullanım geretirio...gün içinde takıp rutin işlere devam edebilirmişiz..bakalım aparatı çıkarınca ne olacak ...işe yarayacak gibi duruo...hamileliğin son döneminde kullanılması tavsiye edilmio,ben de 34teyim ,dr.uma sordum sebebi sütün erken gelebilme ihtimaliymiş...bizim için şuan önemli olan sütün erken gelip gelmemesi değil ucun dışarı cıkması..ilgililere duyrulur...
cok ıse yarıyor al canım bırde 8aylık hamıs oldugun andan ıtıbaren her aksam yatmadan lanolın kremı ıle nohut buyuklugunde al ıkı gogusune masaj yap yanı uyar sen masaj yaptıkca ve gunler gectıkce goreceksın nasıl gelıstıgını:)))
teşekkür ederim ama doktorum onu tavsiye etmedi,bebek silikona alışınca diğer meme ucunu almıyormuş..o da ayrı bir problem oluşturuyor...
Canim baya uzun zaman olmus sen yazali. Bende ayni durumu yasiyorum benide bilgilendirebilir misin?? Suan hamile degilim ama ilerde tedbirimi almak istiyorum. Yardimci olursan cok sevinirim...arkadaşşlar bir gösümün ucu piyasada yok resmen..bebeğimi emziremem diye de çok korkuyorum,doktorum dün bunu tavsiye etti...aranızda kullanıp gerçekten ii bir sonuç alan var mı......mafoldumben
Canim baya uzun zaman olmus sen yazali. Bende ayni durumu yasiyorum benide bilgilendirebilir misin?? Suan hamile degilim ama ilerde tedbirimi almak istiyorum. Yardimci olursan cok sevinirim...
bende aldım kullanıyorum yavaş yavaş çıkıyo daha yeni başladım zaten sonuc vercek inş inanıyorum tavsiyede ediyorum bebeğim olunca süt falan dolunca dahada çıkar inş :)
Canim keske yardimci olabilsem ama malesff ayni skintidayim ve bnde ne yapacagimi bilmiyorum??bende hamileyim ve aynı sorun var yardım lütfennnnn
Nerden aldin bilgilendirebilir misin?? Fiyati ne kadar ??bende aldım kullanıyorum yavaş yavaş çıkıyo daha yeni başladım zaten sonuc vercek inş inanıyorum tavsiyede ediyorum bebeğim olunca süt falan dolunca dahada çıkar inş :)
Nerden aldiniz lutfen bizide bilgilendirin işe yariyor muçok teşekkür ederim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?