pompanın foto varmı internetten de olur özelliklri incelkemk i,çin istiyorum adı tam nedir nasıl geçiyor nette.
pompanın foto varmı internetten de olur özelliklri incelkemk i,çin istiyorum adı tam nedir nasıl geçiyor nette.
mrb cnm benimde avent pompam var scf 312/60 modeli 130tl diyorum garantisi 1,5 sene daha var kullanılmams yedek parcaları mevcut istersen bide kapaklı kapları var 10 adet ayrıca onların biberona dönüsn kapakları var onlarda 25tl steril edildi hepsi
canım şu an işteyim akşam fotosunu koymaya çalışacağım.ama inanki sıfır. yenisine bi dünya para vermene hiç gerek yok.Philips Avent Elektirikli Göğüs Pompası diye geçiyor. Manueli de var. 1 adette kendine uyumlu biberonu var.internette sıfır fiyatları 299-450 arasında değişiyor. az önce baktım.
arkdaşım aynısını kullanıyordu çok memnundu bende ondan görüp almıştım ama malesef benim sağılacak kadar sütüm hiç olmadığı için kullanamadım
amiral canım seninki hangis burdan en ucuz Philips Avent Gs Pompas fiyat akakce.com'da yani seninki burda varmı.
amiral canım seninki hangis burdan en ucuz Philips Avent Gs Pompas fiyat akakce.com'da yani seninki burda varmı.
cnm baktım pompanın modeline scf 312 / 60 diye yazıyor kutusunun üstünde. elektirikli+pilli +manuelide var.
tama o zmaan canım almak istiyorum anladım hangisidr.özelde de birşey sorcam.
özelden yazdım acaba mesajımı aldın mıtamam bekliyoruım mesajını
özelden yazdım acaba mesajımı aldın mı
hayır mesaj gelmemiş.
tel no yazauyım telden anlaşalım o zman 0555 462 8729
telde konuşuyordum sanırm aynı zanada olmuşaradım ama meşgule düşürdünüz.şimdide teliniz meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?