Bebek İkinci El avent süt pompası + kraft kanguru

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
118
İstanbul
sağacak kadar sütüm olmadığı için hiç kullanamadım. garantisi devam ediyor. alana 1 kutuda süt saklama poşetini ücretsiz ( 18 tl değerinde ) göndereceğim.

100 tl dir.

avent göğüs kalkanı ( her iki göğüs için ) 15 tl dir.

istanbul pendik-kurtköydeyim.

- ayrıca kraft kanguru-40 tl. oda neredeyse hiç kullanılmamıştır ( en fazla 4-5 kere kullandık .kutusu duruyor . bordo -siyah.çok şık ve tertemiz.leke dahi yok).oğlum içinde durmuyor.

ürünlerin fiyatları pazarlıksızdır ve kargo alıcıya aittir. istanbul içi elden teslim edilebilir.

çok sık giremiyorum. almak isteyenler özel msj. dan tel bırakırlarsa arayabilirim.

pompanın foto varmı internetten de olur özelliklri incelkemk i,çin istiyorum adı tam nedir nasıl geçiyor nette.

pompanın foto varmı internetten de olur özelliklri incelkemk i,çin istiyorum adı tam nedir nasıl geçiyor nette.

mrb cnm benimde avent pompam var scf 312/60 modeli 130tl diyorum garantisi 1,5 sene daha var kullanılmams yedek parcaları mevcut istersen bide kapaklı kapları var 10 adet ayrıca onların biberona dönüsn kapakları var onlarda 25tl steril edildi hepsi

canım şu an işteyim akşam fotosunu koymaya çalışacağım.ama inanki sıfır. yenisine bi dünya para vermene hiç gerek yok.Philips Avent Elektirikli Göğüs Pompası diye geçiyor. Manueli de var. 1 adette kendine uyumlu biberonu var.internette sıfır fiyatları 299-450 arasında değişiyor. az önce baktım.

arkdaşım aynısını kullanıyordu çok memnundu bende ondan görüp almıştım ama malesef benim sağılacak kadar sütüm hiç olmadığı için kullanamadım

mrb cnm benimde avent pompam var scf 312/60 modeli 130tl diyorum garantisi 1,5 sene daha var kullanılmams yedek parcaları mevcut istersen bide kapaklı kapları var 10 adet ayrıca onların biberona dönüsn kapakları var onlarda 25tl steril edildi hepsi

Sevgili cicik ürününüzü benim açtığım başlıkta değil kendi başlığınızda pazarlayınız.

canım şu an işteyim akşam fotosunu koymaya çalışacağım.ama inanki sıfır. yenisine bi dünya para vermene hiç gerek yok.Philips Avent Elektirikli Göğüs Pompası diye geçiyor. Manueli de var. 1 adette kendine uyumlu biberonu var.internette sıfır fiyatları 299-450 arasında değişiyor. az önce baktım.

arkdaşım aynısını kullanıyordu çok memnundu bende ondan görüp almıştım ama malesef benim sağılacak kadar sütüm hiç olmadığı için kullanamadım

canım fotoraf istediğim sebei pompanın özelliklerişni okumak için nette tekli ve çift var seninki teklimi.

amiral canım seninki hangis burdan en ucuz Philips Avent Gs Pompas fiyat akakce.com'da yani seninki burda varmı.

canım dediğim gibi şu an işteyim. birazdan çıkıp eve gidicem bakıcam kutusuna. benimki tekli.ama en net cevabı kutusuna baktıktan sonra yazabilirim.akşama yazarım.foto koymayı becerebilirmiyim bilmiyorum. ama cep tel.in foto alıyosa cepten msj ile yollayabilirim.bana özelden cep numaranı yazabilirsen daha kestirme olur.

Back
X