avicenna ataşehir? yardım lütfen...

goldencrab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
32
0
36
İstanbul
arkadaşlar 30. haftamdayım, gebeliğimin başından beri ataşehir avicenna da sibel zorbaş a gidiyorum. kendisi çok yoğun ama ilgisinden memnunum. ama burda doğum yaptırmakta kararsızım açıkçası. fiyatlar uygun fakat doğumhane odalar hijyen ebeler nasıl hiç fikrim yok. sibel hanıma doğum yaptıran veya yine o hastanede zeynep hanıma doğum yaptıran var mı? bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. (bu arada normal doğum yaptırmayı çok istiyorum nasipse)

ALLAH bi avazda kurtasın inşalllahhhh sizi.. :nazar: sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.
konuya cevap olmayacak biliyorum ama avicenna doğum ücretleri nedir? sezeryan sgk özellikle bilginiz varsa sevinirim... bende 4 aylık hamileyim ve hastane konusunda cok karasızım ..şimdiden teşekkür ederim. :3:

tşk ederim size de hayırlı doğumlar diiliyorum :) sgk fiyatlarını biliyorum sadece normal 550 zorunlu sezaryen 750 isteğe bağlı sezaryen 900 epidural ücreti ise 350 tlymiş, fiyata normal için 1 sezeryan için 2 gece kalma ve yenidoğan testleri dahil diye biliyorum...
bu arada bilgisi olan arkadaşlardan da yardım bekliyorum :)

cnm ilk oğlumu sibel hanım doğurttu.sezeryandı ama ben ebeden hiç memnun kalmadım.36 haftalık doğum yaptım ve bebğimin solunumu durmuştu nst kötü çıkmıştı ben zaten paniklemişim ebede bana o kadar kötü davrandıki resmen ağlayarak girmiştim doğuma.bide yalnızdım.ani olduğu için ailem bile yetişememişti çok kötü olmuştum.ben başörtülüyüm.ve banaoksijen maskesi takmak istedi ama öle bi çektiki başörtümü kafamı koparıyodu.çıkar şunu çabuk diye bağırıp çağırdı bide başörtüm iğneliydi düşün o hızla çektiğinde iğne boğazımada saplanabilirdi.yani hatırlamak bile istemiyorum.odadanda çok memnun kalmadım tecrübesizdim zaten bebği getirdiler ama beşik getirmemişler bende verdiklerini bilmiyorum bebeğim akşama kadar kucağımda kaldı düşün artık.annem geldide hemşirelere kızınca böle olurmu beşik yokmu diye sorunca aa unutmuşuz diye taa akşam getirdiler.sibel hanımda sadece birkere uğradı yanıma.çok yoğun zaten muayne için bile kaç saat bekliyosun.açıkcası ben hiç memnun kalmadım.ama ikinci oğlumu medipolde doğurdum.şule selvide.tek kelimeyle mükemmel bi doktor.riskli bi gebelikti 30 haftalık doğurdum.inan kocasından fazla görmüştür beni.hala daha görüşürüz.aile doktorumuz gibi oldu.çok seviyorum kendisini.elide çok hafif.sezeryandan 4-5 saat snr hemen ayaklandım hiç ameliyat olmamış gibi herkes şaşırıyodu bana.eli çok hafif.sezeryan 1500 du.1 sene önce..gidebilirsen oraya git derim.ayrıca avicennanın çocuk doktorlarıda çok soğuk.onlardanda hiç memnun kalmamıştım.yinede sen bilirsin..

canım cevabını yeni görebildim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , mutlaka göz önünde bulunduracağım. sana çocuklarınla sağlıklı günler dilerim, sevgiler....

benım kuzenlerımın ıkısıde sıbel hanımda dogum yaptııı coook memnunlar hala kontrolerine gıderler duydugum kadarıyle dogumdA Gayet motıve edıcı oluormus sana yardımcı oluormus fılan odalar ıyıdır bence zaten tek ee olmuormus dogum anında :42::42::42::42:

zeynelim kuzenlerin ne zaman doğum yaptı? belki daha yakın zamanda ise şartlar düzelmiştir diye soruyorum? normal doğum muydu birde?

biri normal dogum yaptı diğeri sezaryan ama ıkısıde memnun du bırının bebegı 1 yasında dıgerının 5 aylık odaları az kucuk ama tek kısılık ve ıyı bence ben begenmıstım ama tabıkı yınede kendın bılırsın ama sıbel hanıma bende muaneye gıtım baya ılgılıydı evet cok yogun ama hastalarıyla ilgileniyor bence gece bıle olsa cebını arıodu bızımkıler sole oldu dıe eger onemlıyse hastaneye cagırıordu fılan ama dedıgım gıbı sana baglı benım etkımde kalma ben sadece soleddım ....

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben de ilgisinden memnunum aslında, eh artık vakit azalıyor bi an önce karar vermeliyim ;)

sibel hanımdan nasıl memnun oluyorlar çok şaşkınım. işi ticarete dökmüş durumda. bir aylık hamileyim. eşim ile birlikte ataşehir avicenna hastanesine özellikle sibel hanım için gittik. randevulu olduğumuz halde 1 saat bekledik. bir aylık hamile olduğum için başka muayene odasına alındım. hamile olduğumu bilmeden kongest ilaç kullandığımı söyledim. yanındaki asistanına "bak bakim hangi grupta" diye sordu c diliminde olduğunu duyunca "hımmmm keşke kullanmasaydınız" dedi ve başka hiç bir şey söylemedi. Bizde biliyoruz kullanmasaydık iyiydi. İnsan çok endişeleniyor, doktordan telkin beklerken böyle cevap vermesi insanı daha da endişelendiriyor. çocuk ultrasonda görünmeyince kan vermemizi tahlil sonucu için ertesi gün telefon ile görüşelim dedi. folik asit kullanmamı söyledi asistanına folik sait kağıdı nerde "bundan sonra folik asit 1'i vermeyin dedi diğer folik asit broşürünü bulamayınca bize yine folik asit 1 verdi. tabi bu arada diğer muayene odasında bir hastası daha vardı benimle doğru düzgün ilgilenmedi bile sorulara doğru düzgün cevap da vermedi. ertesi günü aradığımda bugün tekrar buraya gelin ultrasona yönlendirileceksiniz diye bir cevap aldım. tabi kendisiyle değil asistanıyla görüştüm. allah aşkına soruyorum size bir gün önce görünmeyen çocuk bir gün sonra nasıl görmeyi düşünüyor. allahım hamileliğin ilk muayenesi bir kabus gibi geçti.

Back
X