Avicenna hastanesi Zeynep Ahmad a giden var m?

ben gitmedim ama birkaç kişiden duydum.
Bende gitmeyi düşünüyorum.
Sizde memnunmusunuz ? nasıl bir doktor ?

Bugün ilk defa gittim.
Gerçekten tahminimden çok ama çok iyi çıktı.
Son derece ilgili konuşkan kesinlikle tavsiye ederim.

ben bu aya kadar ona gidiyordum bu ay medipol de sema hanım varmış ona gidicem.zeynep hanım iyi de çok yoğun bir sonraki randevuda beni tanımıyo bile düşün yani 5 ay oldu

bende esenler avicennaya gidiyorum.Gittiğiniz hastenede hertürlü riski düşünmeniz gerekli yoğun bakım ünitesi war,dobbler cihazıda mewcut ama ilk ultrasonda 2 boyutlu normal cihazla baktı.3. aydan itibaren bakarız demişti.dediğiniz gibi çok kalabalık oluo bide normal doğumdan zaten korkuyorum akannehir ilk seferde demezmi yaşın genç sezaryenin nasıl olduğunu biliomusun normali düşün.bakalım yarın yine gidicem tam kararımı wermedim bende

bence ii bi dr ama korkunç kalabalık, bana bakması toplam 5 dk yı bulmamıştı ve bir buçuk saat bekledikten sonra...hastaneyi sevmedim hijyen konusunda sıkıntı var bence odalar kokuyordu...

harıka bır doktordur zeynep hanım bende ona gıtmıstım kucuk kızımın dogumunda çok ılgılı konuskan bır doktor herkese tavsıye ederım

zeynep hanımda kuzenim ve eltilerim doğum yaptı baya memnunlar 1 kerede ben gitmiştim gebelikten önce iyi bir doktor

merhaba konu eski ama ben bu hafta zeynep hn. gideceğim yorumlarınızı bekliyorum

zeynep hanıma ablam gitmişti çok memnun kalmıştı bende hamilelik pozitif çıkınca ona gittim gerçekten çok güleryüzlü bi doktor ancak bana dış gebelik teşhisi koymasına ve bu dış gebelik beni en ok korkutan olay demesine rağmen müdahele etmedi iki defa gitmeme rağmen her defasında başka güne attı ve ben en sonunda iç kanama geçirerek medical park göztepe hastanesinde gözümü açtım bir saat farkla beni kurtardılar bence zeynep hanım yolunda giden hamileliklerde çok iyi benimle ilgilenmedi

ben zeynep hanımda doğum yaptım çok tatlı güler yüzlü hoş sohbet biri insan hiç sıkılmadan çekinmeden herşeyi sorabiliyor yeniden doğum yaparsam gene ona giderim

benim doğumumuda zeynep hanım gerçekleştirdi çok tatlı bir bayan ilgili,konuşkan,detaycı... tavsiye ederim avicenna hastanesi ve zeynep hanımı

arkadaşlar 2.bebeğime hamileyim bugün zeynep hanıma gittim kontrole hala sözümdeyim çok sıcakkanlı,ilgili ve samimi bir insan daha öncede dediğim gibi kısmetse onda doğum yapıcam.

zeynep hanım harika biri bende doğumumu orda yapmıştım çok tatlı bir insan,rahatlatıyo hayatım tatlım diyerek konuşur hep benim hamileliğimle çok ilgilendi bende çok memnun kaldım sorunlu bir hamilelik geçirdim kendisinden allah razı olsun..

arkadaşlar merhaba ben de avicenna hastanesinde sibel hanıma gidiyorum 29. haftadayım doktorumdan memnunum fakat bu hastanede doğum yapanlar bilgi verebilir mi? ebeler personel hemşire ilgili mi ? hijyenden memnun kaldınız mı?

Bende bu konuda acil bilgi istiyorum kızlar. Zeynep hanımmı sibel hanım mı?Son haftamdayım. Doğumumu orda gerçekleştiricem inşallah.Dün sadece hastaneye gdip fiyat konusunda bilgi aldım.

konu biraz eski yinede sormak istiyorum ,bu hafta gitmeyi düşünüyorum Zeynep hanıma gidenler varmı önerirmisiniz?

Zeynep hanımı tercih etmiştim. Fakat umduğum gibi çıkmadı. Normal doğum yapabilmeme rağmen beni sezeryana teşvik etti.Bende Zeynep Kamil hastanesine gittim ve orda normal doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…