• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avlu dizisi

Kızlar eceme ne oldu sonunu izleyemedim
Canim o Merve Ecem’i yukarıya çağırdı , bayılttı iğne yapti uyusturucuydu galiba , bidaha o da baygindi sürünerek geldi ikinci kattan masaya düştü .. sanırım öldü...

Ölmez bence uyusturuya alisabilir.zaten ölmesin de ecem ı ayirmasinlar annesinden ya üzülürüm

Ecem acaba kadın dızısıne gecmıs olabılırmı. Bahar’ın kardesı olarak bı foto gosterdıler ona cok benzettım. Foto cok kısa süre gözüküyor zaten.

Ecem acaba kadın dızısıne gecmıs olabılırmı. Bahar’ın kardesı olarak bı foto gosterdıler ona cok benzettım. Foto cok kısa süre gözüküyor zaten.
Bahar’ın baska kardeşi de varmış ??? , bilmiyorum canim o dizide güzel de pek izleyemiyorum...

@Elyagur @gonulll @H E kızlar seyrediyor musunuz??? Dizimizi...

• Beğen
Reactions: H E
@kevsersoylu @Sezerbusra21 kızlar seyrediyor musunuz???dizimizi...

@Saksi_Degilim_Ben @Melegiimm22 @sevdam123 @canisi canisi @LastMadOnEarth @prenses7 @cuel @mavilimonata @wagen @Daughter of your father @DepresifPolyanna @belirsizlikzor @Karaca00 seyrediyor musunuz?? Diziyi...

@Saksi_Degilim_Ben @Melegiimm22 @sevdam123 @canisi canisi @LastMadOnEarth @prenses7 @cuel @mavilimonata @wagen @Daughter of your father @DepresifPolyanna @belirsizlikzor @Karaca00 seyrediyor musunuz?? Diziyi...
Takip edemiyorum vakitsizlikten :) en son mavişin kızı yüksekten yere çakılmıştı, öldü mü

Back
X