Arkadaslar hafta sonu kuzenimle avm ye gittik. 3 magaza sonunda avm nin guvenlik gorevlisi bizimle gelirmisiniz dedi. Gittik posetlerimizdekilelefin faturalarini istediler verdik. Ama kuzenimin posetinde daha once aldigi iki urun cikti degisim icin fetirmisti. Belliki almis posete atmisti.polis xagiricaz dediler .o magazanin md u geldi konustum belkide hastalik bunu ailesine izah edemeyiz dedim odeyeyim . Magaza md daha oncede olmustu dedi odemeyi yaptim ozur diledim.sizin icin sikayetci olmuyom dedi.ayrildik.kuzenim aman ne olaxak ucuz alip kapiciya vericektim diye dusunum dedi.gercekten urunler kendone iki numara kucuk.cok pisman yuzume bakamiyo.Simdide tek korkusu acaba sonradan sikayetci olurlarmi.arayip soramiyoRuzda.hem pisman hem mahcup hem korkuyo.ustune gidemiyom.sizlerden bilgisi olanlardan fikur alabilirmiyim....ne yapmaliyiz. Ben odedim ciktik.md de sizin yaklasiminiz olmazda sikayetci plurdum dedi.zaten magazalarida bir ay sonra kapanacakmis yoksa olurfum dedi.fikir ve yardimlarinizi bekliyoruz.
Ben de böyle anladım, ama o zaman da şöyle bir sorun var. Değişim ürünlerini kasa arkasına koyarlar benim bildiğim değiştirirken, onu almayı nasıl başarmış anlamadım, ya da kariyer çok dalgındı ki onun için uyarı alır muhtemelen.Değişim için getirildi değiştirdi ama yeni ürünle birlikte değişim için getirdiklerini de mi poşete attı?
Ben tam anlamadım sanki?
hapise girsin mi dedik. bu rahatsızlık. aileye denilecek ve tedavi olacaknapsaydim siz napardiniz hapsemi girseydi. Hayatimu bitseydi.nasil yapti sastum cok iyi duzgun biridir. Soneadan sikayetci olurlarmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?