Avokadoyu bana sevdirin 🥹

ezgiozturk57

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
213
21
13
27
Kızlar selam,ben avakado hiç sevmiyorum infulencer tabakları dalan hiç bana göre değil,ama su an tüp bebek tedavisi görüyorum,duyduğum kadarıyla cok faydalıymış,nasıl yesem tadı güzel olur bi şekilde bünyeme girsin istiyorum tarif verin lütfen 🥹🥹

Kızarmış ekmeğin üzerine labne ezilmiş avakods biraz limon ceviz koyup sürün üstüne de yağda pişmiş yumurta enfes oluyor

Sevmeme ihtimalin yok diyebilirim böyle yemeyi dene ben bazen sadece üzerine bol bal döküp de yiyorum ama yumuşak olması gerekiyor

Kızlar selam,ben avakado hiç sevmiyorum infulencer tabakları dalan hiç bana göre değil,ama su an tüp bebek tedavisi görüyorum,duyduğum kadarıyla cok faydalıymış,nasıl yesem tadı güzel olur bi şekilde bünyeme girsin istiyorum tarif verin lütfen 🥹🥹
Limon sarımsak ve karabiberle ez simidin içine krem peynir gibi sür üstüne de yumurta,😍😍😍

Roka yeşil nane kuzu kulağı göbek marul sirkede yıka suyundan arındır irice doğra limon tuz nar ekşisi damak zevkine göre ekle üstüne mısır en üste avakado iddia ediyorum avakado yediğini bile hissetmeyeceksin bile

Ben de eziyorum. İçine limon karabiber tuz koyuyorum enfes oluyor.

Sevmek gerekmiyor sağlık için her gün yiyorum. Sağlık için zehir olsa yenir öyle düşünmek lazım.

Back
X