- Konu Sahibi asigimkralime
-
canım çok fazla bilgim yok ama clearskin kullanmıştım bi ara bazılarına çok iyi geliyo bazılarına da hiç yaramıyo bana da pek bi yararı olmadı cildim yağlı diye almıştım biraz kuruttu çok başarılı değil diğer ürünleri inan hiç bilmiyorum
avon kullanacağım en son ürün bile olamaz çok dandik yaa kafamçokkarıştı
şükürler olsun ki cevap veren bir arkadaş sonunda çıktı çok teşekkür ederim canım cevabın için
benim cildim kuru o zaman benimkini çok fazla kurutur.dün maksimum nemlendirici aldım solulıtıons olandan bakalım faydasını görecekmiyim
ama nedense avonu almak istediğimde hep tereddüt ediyorum
a.s.
bende avon solution yağlı cilt olan serisini kullanıyorum memnunumsolutions yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum memnunum şimdilik bi zararını görmedim güzel hafif bi ürün.
ben cilt ürünlerini hiç kullanmadm avon değil hiçbir marka kullanmadm ama numunelerden solitions ürünlerini denedm bir kaç kez ipek gibi yapıodu birde eğer cildine uygun ürünü almazsan darbeyi yersn tabi sivilcede çıkar lekede nie orda yazıo şu ciltlere bu ciltlere uygundur die artı hassas ciltler hiçbirşey kullanmamalı bizler genellikle hassas cildi beyaz hemen kızaran cilt olarak görürüz ama öyle değil esmerlerde bile hassas cilt olabilio onu anlamak içn cilt testi yapmak gerekio karşıdan bakınca anlaşılmaz
Göz kalemleri göz cevresi cildin riske atılmasını sağlayan baş etkenlerden.....
bende avon solution yağlı cilt olan serisini kullanıyorum memnunum
ilkşah arkadaşıma katılıyorum.cilde uygun ürün alınmadığında hasar meydana gelebiliyor. test yapmak en iyisi. mesela ben clearskin serisini denemeden aldım. mafoldu suratım yaramadı. ama solutıon serisini deneyip aldım çok ta memnunun.
ayrıca her ürün her cilde iyi gelecek diye bir kaide yok. her marka herkese de iyi gelmez zaten. ben test yaptığım insanlara uygun ürün verdiğimde gayet memnunlar. bir sorun olmuyor bu şekilde. bunu avonu korumak için demiyorum. avon, oriflame,clean skin,amway,nivea ,vichy v.s. hangisi olursa olsun farketmez. önemli olan denemeden almamak akannehir
Tatlım avonun kajalstick kalemleri mahvediyor gözü.Her kalem öyle yapmıyor.Acılıp kapanabilen göz kalemleri bir nebze daha iyi.Ben renkli olarak emily'nin kalemlerini kullanıyoru.Yağ gibi sürülüyor.Ama traşla açmak güç biraz açmadan önce buzdolabında bekletmek gerekiyor yarım saat.Burada makyaj topiclerinde de dünyaca ünlü markaları kullananlar kalem konusunda emily diyor.Siyah göz kalemi içinse herkes sürme tavsiye ediyor.Hem kirpikleri besliyormuş ben hiç kullanmadım ama alacağım en kısa zamanda.Bu arada benim de yaşım 23 :içelim: :1hug: bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?