merhaba kızlar ,
tek olumsuz durum kargo ücreti değil maalesef. iade sürecini de değiştiriyorlar. k3 ten itibaren 7 gün olan koşulsuz iade garantisini fatura tarihinden itibaren 40 güne çıkarıyoruz diyor panoramada.
öncesinde 3 kampanya dönemi olan süre düşüyor. iade ederken fatura tarihi 40 günü geçerse kampanyanın başında sipariş girip diğer kampanyada ortalarda sipariş girsek bile iade edemeyebiliriz gibi bir sonuç doğacak sanki
ve daha önemlisi ürünün stoğu yok sonraki siparişinizde gelecektir durumu. bu ay zoru zoruna 85 tl sipariş girdim 2 tane saç boyası istedim.ürünün stoğu yok. yeniden sipariş girmek için bi teşvik olarak mı görüyorlar bilemedim.
katalog bakmak benim içinde bi heves bi değişiklikti. ancak artık yavaş yavaş azaltıp bırakmalıyım diye düşünüyorum. hele önümüzdeki ay 1 tl kargo ücreti çıkınca 2.ye sipariş girilmez diye düşünüyorum kendi adıma. çoğunu kendime alıyorum. evdeki herkes nasibini aldı avondan.
dün akşam ciddi ciddi kozmetik marketlerini gezdim alıcı gözüyle. 14 şubat nedeniyle güzel indirimlerde vardı. şimdiden kendimi alıştırıyorum avondan koli gelmeyecek olmasına