C cicimoom Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 31 30 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cicimoom #1 Ben avonun eski üretiminden olan parfümü arıyorum. Bu kokunun aynısı hangisi bana bilgi verir misiniz. Görseli paylaştım. Avon tta amour 30 ml
Ben avonun eski üretiminden olan parfümü arıyorum. Bu kokunun aynısı hangisi bana bilgi verir misiniz. Görseli paylaştım. Avon tta amour 30 ml
K kalemtiras Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 437 Emoji Skoru 467 Puanlar 23 Yaş 35 8 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cicimoom #2 Trendyolda var alın geçin direk
Diktorya Secret Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 5.519 Emoji Skoru 24.427 Puanlar 548 24 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi cicimoom #3 Eski üretim bulmak zor olur. Arkadasin dedigi gibi trendyolda aratin cikan urun yeni üretim oluyor genelde. Artik avon temsilcisi aramaya gerek kalmadi trendyoldan rahatlikla alinabiliyor. Kuponlarla vs daha uyguna geliyor.
Eski üretim bulmak zor olur. Arkadasin dedigi gibi trendyolda aratin cikan urun yeni üretim oluyor genelde. Artik avon temsilcisi aramaya gerek kalmadi trendyoldan rahatlikla alinabiliyor. Kuponlarla vs daha uyguna geliyor.