promosyondan yararlanıp boyası gelen hatunlar denediniz mi renkler nasıl çıkıyor 1hafta oldu bnim geleli annenim saçlarını boyıcam onn rahatsızlığı yüzünden bu hafta yattı boyama işi:)
7,4 rengine bayıldım toprak kızıllığı gbi bi renk
annmde beyaz tenli mavi gözlü kutu üzerindeki manken de aynı şekilde boyayınca nasıl olduğunu belirticem çıkan rengi akma süresini
ayrıca boya setinin içindende eldiven (yumuşak olanlardan latex değil)
boya öncesi be sonrası krem
malum boya ve oksidasyonu war şu anda ücretsiz geldi:]
we uygun fiyattan satacağız müşterilerimize
Fİyatı ne kadr olucak boyanın?
bende mavi siyahı sipariş verdim bakalım boyayınca nasıl olacak
veee boyadım
güzel bir siyah doğal duruyor ama mavi siyahın mavisini henüz farkedemedim :44: bakalım bi de yarın güneşte bakıcam farkedilcek mi
tavsiye ederim
ve acayip etkili bi boyaymış saçımı boyayana kadar anacım sağolsun kulaklarımı baya bi boyadı üstümü boyadı yetmedi masayı boyadı ellerini ve ellerimi boyadı onun kolu boyandı ve en güzel tarafı banyo yaptım ellerimdeki boya hala duruyoryani boyarken dikkatli olmak lazım anında boyuyo :)))
3 haftadır evde duruyor boya denesemmi karar veremiyordum denedm dün gece 15 dakika tuttum küllü olduğunda çok fazla yeşil olmaması için 15 dakikada bu sonucu aldım çok memnun kaldım ama tabi saçımın rengi zaten açık olduğu için tam sonuç aldım koyu renk saça boyarsanız aynı sonucu alamayabilirsiniz tonu iyi ayarlamak gerek
yıkayınca birkaç kez bu oldu kızlar az önce çektim şu an rengim bu alttaki
canım sonuç nasıl oldu.Saçlarını yıprattı mı renk nasıl
dün akşam da banyo yaptıktan sonra toplamda 4-5 kere yıkamış bulunmaktayım veeee vardığım sonuç her ıslanışında gayet güzel renk akıyor ve mavilikten eser yok siyahlık da gitti gibi kendi saçımın rengini görüyorum ilk defa saçını boyayan biri olarak hiç memnun kalmadım bi daha alırmıyım almam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?