Saç Rengi ve Saç Boyama Avon saç boyaları

agili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
83
0
36
Denizli
promosyondan yararlanıp boyası gelen hatunlar denediniz mi renkler nasıl çıkıyor 1hafta oldu bnim geleli annenim saçlarını boyıcam onn rahatsızlığı yüzünden bu hafta yattı boyama işi:)

7,4 rengine bayıldım toprak kızıllığı gbi bi renk
annmde beyaz tenli mavi gözlü kutu üzerindeki manken de aynı şekilde boyayınca nasıl olduğunu belirticem çıkan rengi akma süresini

ayrıca boya setinin içindende eldiven (yumuşak olanlardan latex değil)
boya öncesi be sonrası krem
malum boya ve oksidasyonu war şu anda ücretsiz geldi:]

we uygun fiyattan satacağız müşterilerimize

avonun saç boyalarını ilk defa duydum ...... renkleri merak ettim şimdi hangi renkler varrrrr

kampanya 7de satışta olacak ve her renk war
ben gbi mavi yeşil mor fuşya pembe aramyın ama :]]
renk olayını bulursam eklicem :))

6yıldr mı ne araştrma içindelermiş ve çok iddali geliyorlar öyle diyrlar

[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Fİyatı ne kadr olucak boyanın?

ilk kampayamızda 2li set oalrak satılacakmış (karma renk seçeneği mutlaka wardır diye uumuyoruz)
18lira set tek li fiyat 9 lira
tabi bu ilk dedkleri fiyat böyle çıkacağı söylendi tabi temsilciye geliş fiyatı daha iyi oalcak :]]

7,4 istedim çok hoş kızıl kahve çıktı annm açık tenli mavi gözlü daha bi güzel durduu yaa:/

sizlern de gelen var mı ?

merhaba kızlar bende avondan koyu sarı aldım bir kutu onun için e garnierin ekstra acıcılı sarı boyasından yarım tüp sıktım çünkü bana 1,5 tüp ancak yetiyor ikisini karıştırdım ve güzel bir renk elde ettim,

Kızlar bu boyaları alıpta kullanan varsa resim eklerse çok iyi olur,renklerin doğru çıkıp çıkmadığını ve canlılığını öğrenmiş oluruz.Ben çok merak ediyorum ve eğer beğenen çoğunlukta olursa da hemen almayı düşünüyorum.

bu renge bayıldım...bu resmi yabancı bir siteden aldım.doğal saç renginin koyu kahve olduğunu yazmış bu rengide avonun 7.3 rengi ile elde etmiş..

Son düzenleme:
veee boyadım
güzel bir siyah doğal duruyor ama mavi siyahın mavisini henüz farkedemedim :44: bakalım bi de yarın güneşte bakıcam farkedilcek mi
tavsiye ederim
ve acayip etkili bi boyaymış saçımı boyayana kadar anacım sağolsun kulaklarımı baya bi boyadı üstümü boyadı yetmedi masayı boyadı ellerini ve ellerimi boyadı onun kolu boyandı ve en güzel tarafı banyo yaptım ellerimdeki boya hala duruyor yani boyarken dikkatli olmak lazım anında boyuyo :)))

kızlar avonun 7.3 ü ile 8.0 ını aldım saç rengim orta kahve ikisini yarı yarıya karıştırsam nasıl olur ki.Bu arada avonla boyayan oldu mu nasıl saçı açabiliyor mu.Renk net çıkıyor mu

canım sonuç nasıl oldu.Saçlarını yıprattı mı renk nasıl

bu da benden kızlar açtığım konular içinde var bu alıntıladığım konu

Eklentiler

• $5857.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 318
canım sonuç nasıl oldu.Saçlarını yıprattı mı renk nasıl

hayır yıpranma olmadı gayet sağlıklı duruyor saçlarım parlıyor memnunum istediğiniz rengi uygun seçince sonuç da güzel oluyor
renk olarak da beklediğim kadar bi mavi yansıma bulamadım ama doğal bi siyah duruyor gerçi benim kendi saç rengimde siyaha yakın kendi saçımdan çok az biraz koyu duruyor kimse de farketmedi boyadığımı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sanırım çok doğal durdu

dün akşam da banyo yaptıktan sonra toplamda 4-5 kere yıkamış bulunmaktayım veeee vardığım sonuç her ıslanışında gayet güzel renk akıyor ve mavilikten eser yok siyahlık da gitti gibi kendi saçımın rengini görüyorum ilk defa saçını boyayan biri olarak hiç memnun kalmadım bi daha alırmıyım almam :)

Avon'un nesi güzel ki saç boyası güzel olsun.Senin adına üzüldüm inş. saçlarında bir yıpranma olmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…