arkadaşlar aranızda kampanya 9 dan makyaj aynası , açık kahve subra kol çantası , emma çapraz asılan siyah çantadan alan olduysa kaliteleri güzel mi? yorumlarınızı aabilir miyim ? çok teşekkürler şimdiden :)
arkadaşlar aranızda kampanya 9 dan makyaj aynası , açık kahve subra kol çantası , emma çapraz asılan siyah çantadan alan olduysa kaliteleri güzel mi? yorumlarınızı aabilir miyim ? çok teşekkürler şimdiden :)
bunu duyduğuma çok sevindim :) tşk ederim canım cevabın için. evde cetvelle ölçtüm karton üstünde hani sanki küçük ama hoş bi boyut gibi geldi fikren. ama kalitesi yüzünden çekiniyordum. malum avonda kimi ürün çok güzel çıkıyor kimisi eh işte. yüreğime su serptin :)
evet ya yırtılınca üstündeki paketide yırtılmış oluyo sinir oluyorum..birde ben avonun rollonlarını pek beğenmiyorum biraz vıcık vıcık oluyo hemen kurumuyo..
evet ya yırtılınca üstündeki paketide yırtılmış oluyo sinir oluyorum..birde ben avonun rollonlarını pek beğenmiyorum biraz vıcık vıcık oluyo hemen kurumuyo..
perfect peach mini ruju aldım aldığım gibi başkasına verdim.Renk namına hiçbir şey yok çok soluk ten rengi gibi bir şey..Hani işlem görmemiş kayısı tonu...O kadar soluk ki ancak dudağı çok soluk olanlara renk verebilir...Bazıları yok gibi renkler sürerler ya tam onlar için!