Çekin ürünlerinizin fotolarını sayfa hareketleniyor ne güzel
Resimdeki parfümlerin coğunu kullandım ama sadece Rare Gold'u merak ediyorum nasıl bir kokudur acaba (
Almadan önce teredütlerim vardı ağır diyenler oldu ama numunesinden kokladığım kokuya göre benim çok hoşuma gitmişdi çiçeksi bi kokusu var ilk sıkıldığında yoğun bi kokusu oluyor ama zamanla o koku yerine tatlı bi koku kalıyor ve kalıcılık çok güzel ben ilk defa avonun parfümünün sürekli burnuma kokusunun geldiğini gördüm kaç saat geçti hala kokusu var tavsiye ederim..:)
Almadan önce teredütlerim vardı ağır diyenler oldu ama numunesinden kokladığım kokuya göre benim çok hoşuma gitmişdi çiçeksi bi kokusu var ilk sıkıldığında yoğun bi kokusu oluyor ama zamanla o koku yerine tatlı bi koku kalıyor ve kalıcılık çok güzel ben ilk defa avonun parfümünün sürekli burnuma kokusunun geldiğini gördüm kaç saat geçti hala kokusu var tavsiye ederim..:)
inşallah beğenirsin çevremdeki herkese koklattım ilk başta ağır diyenler sonra beğendiler zevk meselesi beğenenlerde oluyor beğenmeyenlerde :) bu arada luxenin paletinin bende o kadar büyük olmasını beklemiyordum bende en kısa zamanda alıcam :)
kızlar bu sayfayı çok beğendim insanın gönlü açılıyo valla
ama mart-nisan kataloğunu bulamadım yardımcı olur musunuz bana
şimdiden alacaklarımı seçeyim dedim :)