sol baştaki banyo köpüğünü sevmedim.yanındaki beyaz lilyumu seviyorum zaten.onun yanında ince telli yaglı saçlar için yıllardır kullandıgım şampuan var.saçları bu şekilde olanlara tavsiyemdir.en sonra traş jeli kardeşim kullanıyor memnun
far away 30 ml.kokusunu sevdim.
zarf şeklinde çanta.daha önce almıştım ama yeni fotolayabildim.
Yukleresim.com Yeni siparişim geldi kızlarrr..laugh often by reese witherspoon....çok hoşuma gitti avonun little white dress parfümünü anımsattı bana...
extra lasting eyeliner çok hoşuma gtti düşündgmden daha koyu ve sürmesi de çok kolay
kil maskesi daha kullanmadım gecen ay ki siparişimdi kalmadgı ıcın yenı geldı ıyı oldgnu bılyrm
straıght sllek pürüzüşleştirici serum da ilk defa alıyorum dgerını kullanmıstım kırık saç ucları ıcın onarım olanı o çok güzeldi parlaklık veryrdu bır de bunu denym dedı bunun da güzel oldgnu bılyrm.
extra lasting eyeliner çok hoşuma gtti düşündgmden daha koyu ve sürmesi de çok kolay
kil maskesi daha kullanmadım gecen ay ki siparişimdi kalmadgı ıcın yenı geldı ıyı oldgnu bılyrm
straıght sllek pürüzüşleştirici serum da ilk defa alıyorum dgerını kullanmıstım kırık saç ucları ıcın onarım olanı o çok güzeldi parlaklık veryrdu bır de bunu denym dedı bunun da güzel oldgnu bılyrm.