bana kapatıcı özeligi olan fondaten tavsiyesi olan varmı suan cilt tonuyla uygun likit fondatenı kullanıyorum yagsız hafıf cıldımı yumusacık yapıyor cok guzel ama benım sıvılcelerı cıllerı kapatmıyor color trend sıkıştırılmış pudrayıda kullanıyorum cok memnunum tozak tozak kalmıyor yuzumde
Arkadaşlar avona 8. Katalogda başladım
ilk kez sipariş verdim ve k8 başlangıç paketi diye birşey var faturamda ama kolilerden öyle bişey çıkmadı bilgisi olan varmı bu konuda bu paket neyin nesi ve pakette ne var
Arkadaşlar avona 8. Katalogda başladım
ilk kez sipariş verdim ve k8 başlangıç paketi diye birşey var faturamda ama kolilerden öyle bişey çıkmadı bilgisi olan varmı bu konuda bu paket neyin nesi ve pakette ne var
cnm başlangıç paketin verdikleri rozet temsilci kitapçığı bilmem ne fln oluyo onlr sanırım bi de ilk sipariş paketi yazar her ilk siparişinde o da avonun ücretsiz gönderdiği katalog ve numune fln çıkıyo içinden bi de temsilci fiyatlarını gösteren bi broşür umarım anlatblmşmdr
cnm başlangıç paketin verdikleri rozet temsilci kitapçığı bilmem ne fln oluyo onlr sanırım bi de ilk sipariş paketi yazar her ilk siparişinde o da avonun ücretsiz gönderdiği katalog ve numune fln çıkıyo içinden bi de temsilci fiyatlarını gösteren bi broşür umarım anlatblmşmdr
Ben de almştm snra geri gönderdim bu renk de o mu ddm acaba ya da görmediğim bi renk mi güzel tatlı bir renk ama bn vino disco yla sequin rengini en çok seviyorum kisss&go rujlardan