Eki Görüntüle 239232
Eki Görüntüle 239233
baharat takımının gerçek boyutları böyle ama ben iki takım almıştım baharatlık takımı olarak büyük kavanozun yerine küçük kullandım:))
canım alttaki kırmız renkteki konuya cavap ver yazar orayı tıkla.. eklenti ekle yazar oraya tıkla... sağ üst köşede dosya ekle var sonra oraya... dosyaları seç var oraya tıkla... aç tıkla... upload files yazar oraya.... sonra altta içerigi ekle yazıyo.... son olarakta oraya tıklaman yeterli karışık oldu biraz ama idare et
canım alttaki kırmız renkteki konuya cavap ver yazar orayı tıkla.. eklenti ekle yazar oraya tıkla... sağ üst köşede dosya ekle var sonra oraya... dosyaları seç var oraya tıkla... aç tıkla... upload files yazar oraya.... sonra altta içerigi ekle yazıyo.... son olarakta oraya tıklaman yeterli karışık oldu biraz ama idare et
Tatlım şu 4lü farın renkleri nasıl ışıltı falan veriyormu bende almayı düşünüyorum
Birde dışı sarı olan rujun hangi rengini aldın sen güzelmi?
Teşekkür ederim şimdiden
yüklenmiş canım güle güle kullan hepsini sana bi sorum olacak k10 panaromadaki aynalı ruj var ya oradaki mankenin dudağındaki hangi renk bi bakar mısın pumped up pink ile pink crush arasında kaldım bi yardım edin kızlar
hwa'cım dört renkli kapatıcı paleti geldiği zaman kullanınca yorumlar mısın bi de resmini çekip ekler misin eğer güzel birşeyse bende alacağım kararsızımda:26: