Pudradan çok memnunum, çok doğal bir duruşu var sürdüğüm zaman hiç bir şekilde maske gibi bir izlenim bırakmıyor kapatıcılığıda gayet başarılı benim aldığım en açık rengi soft beige olan , pudra almak isteyen düşünmeden anewin bu pudrasını gönül rahatlığyla alabilir..
Diğer fotoğraftakilerde hediye olarak geldi takı seti gayet hoş duruyor ben beğendim, wındscape pek benim tarzım bir koku değil ama fena da sayılmaz.. pur blanca deo. da zaten sevdiğim kokulardan...
Pudradan çok memnunum, çok doğal bir duruşu var sürdüğüm zaman hiç bir şekilde maske gibi bir izlenim bırakmıyor kapatıcılığıda gayet başarılı benim aldığım en açık rengi soft beige olan , pudra almak isteyen düşünmeden anewin bu pudrasını gönül rahatlığyla alabilir..
Diğer fotoğraftakilerde hediye olarak geldi takı seti gayet hoş duruyor ben beğendim, wındscape pek benim tarzım bir koku değil ama fena da sayılmaz.. pur blanca deo. da zaten sevdiğim kokulardan...
bunlar indirim broşüründen aldığım krem göz farları ilk baştaki silver lustre ikincisi green dream ve sonuncusu burnished copper hepsinden 4 er tane aldım
anew platınum 55 yaş üstü göz çevresi ve dudak için bakım kremi gündüz ve gece kremi birde temizleyici anneme ve babama aldım ikisi ortak kullansınlar kargoyla yolluycam
Eki Görüntüle 295746
bunlar indirim broşüründen aldığım krem göz farları ilk baştaki silver lustre ikincisi green dream ve sonuncusu burnished copper hepsinden 4 er tane aldım
ne kadar cok almıssınhepsini kullanmaya sıra gelcekmi acaba..krem far kullanmıyorum ben pek birikme yapıo sanki göz kapaklarıma ya ama güzel gözüküyo renkler
Eki Görüntüle 295754
bunlarda anew genıcs serum ikili göz çevresi bakım sistemi ve seyahat boyu ıncandessence belki serumu ve bakım sistemini annemlere yollayabilirim
bu bakım kreminden hiç kullandınmı nasıl her aldıgını kullanmaya fırsatın olmaz diye soruyorum ben alıcam alıcam hep vazgectim ya bana yaramazsa alerji tarzı bişey yaparsa diye ama incandessence güzel koku bitikce alıorum bende