Tickled pink güzelmiş..Arkadaşlar pink crush parlatıcılı ruj diye bir ürün var ne kadar tatlı yav..
Çok tatlı di mi şeker gibi kim der kimyasal bu ruj?
Arkadaşlar bu sonuncu avon ruj da turuncu gibi sanki? Color creme moisture lipstick pink sails miş adı burada yok galiba buna benzer bir ruj önerebilir misiniz?Nonur nütfen noonur?
cvplarınız için tsk arkadaslar kararımı verdim perceve i alıcam simply because bayan var zaten suan elimde erkek olanıda baska bi kampanyada alırım artık
Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi
seramik banyo seti gerçekten güzelmiş
ikinci resimde süper shock siyah eyeliner ve color trend 4 lü göz farı.. boyutlarını görmeniz açısından deodorantın yanında çektim..
üçüncü resimde medium beige pata krem rengi pek belli değil ama..
seramik banyo seti gerçekten güzelmiş
ikinci resimde süper shock siyah eyeliner ve color trend 4 lü göz farı.. boyutlarını görmeniz açısından deodorantın yanında çektim..
üçüncü resimde medium beige pata krem rengi pek belli değil ama..
herkes hemfikir sanırım.karar verdim zaten alıcam ekledim sepetime.ben perceive dew i kullanıyorum cıktıgından beri...oda cok güzel..erkek için olanıda biliyorumda bayan olanı ilkkez deniycem..tsk canım
selam avon kullananlar ne olur fıkır verın k14 ten begendıgım ama karar veremedıgım su rujlardan hangısını onerırısınız nude perfetıon .. smooth mocha.. vino royale bu renk katalogta guzel ama mankenın dudagında bambaska bı renk cıkmıs pınk crush ı onerenler var o tam nasıl bı renk bırde pumped up pınk var ben redd kıss almıstım cok guzel o serıden baktım ama renklerı tam anlasılmıyor kullananlardan yardım beklıyorum...sımdıden tesekkurler..
banada canım ya öfff napcaz biz avon care kremlerin yerine başka krem yollamışlar bana hepside müşterinin valla kabul etmesse geri yollıcam bende çok kızdım