Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar su avonun yeni parfümü hani coklu alabildigimiz losyon hediyeli nasıl acaba kokusu? eski parfümlerden benzeyen varmı kokusu?görüntüsü celebreye benziyor ama bilemedim alsammmı almasam mı? birde kalıcı mı? sagolun kızlar cvp verirseniz
Eki Görüntüle 625556
Panorama'daki saatleri nasıl buldunuz kızlar ? Pek saat kullanan biri değilim ama bunlar tam istediğim gibi ince ve bütün rakamlar da yazıyor :) Bu resmi yabancı bir siteden buldum. Avon orada bütün renkleri çıkarmış, bize sadece 3 rengi uygun görmüş nedense ? Siyah da güzelmiş, niye bizde yok![]()
Bu renkleri cok güzelmiş, avon yavaş yavaş cıkartıyor ürünlerini kampanyalara yayıyor, bizdede cıksın bu renklerrr (![]()
Ben size bir şey sormak istiyorum nemlendirici istiyorum avon da annem yapıyo solutions serisinden kullandıklarınız memnun kaldıklarınız var mı yardımcı olur musunuz banaa :)
Ben AVON Hydra Radiance Day Gündüz Kremi kullanıyorum çok da memnunum. Ama senin cilt tipine göre değişir. Mesela benim cildim kuru olduğu için bu iyi geldi.
kızlar battaniyeyi kazanan yok mu paylaşa bilir mi lütfennnEki Görüntüle 634421
Eki Görüntüle 637523 Eki Görüntüle 637524 Eki Görüntüle 637525
battanıye budur kedım kdv olarak cıktı :)
kokusu cok güzel ben cok beğendim ve kalıcı, çiçeksi bi kokusu var