- 27 Eylül 2025
- 17
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi cerensss35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım bugün regl olmam lazımdı ama olmadım aksi tarafı hiç ne regli ne hamilelik belirtisi varCnm yane awok iyi marka yalancı pozitif verdigini duymadm sen kan ver kesinlestir bide testi tekrarla bu arada regle kac gun var
Bu gayet normal çünkü herkes belirti yaşayacak dgl ya sen kan ver kesinlestirTeşekkür ederim canım bugün regl olmam lazımdı ama olmadım aksi tarafı hiç ne regli ne hamilelik belirtisi var
Evet evet pazartesi çıkıcak bakalım sonucumBu gayet normal çünkü herkes belirti yaşayacak dgl ya sen kan ver kesinlestir
Hade hayır'lı haber veririrsn inslah cnmEvet evet pazartesi çıkıcak bakalım sonucum
Amin canım inşallahHade hayır'lı haber veririrsn inslah cnm
bununla öğrendim gebeliğimiYa kızlar meraktan çatlamak üzereyim avox gebelik testim bu şekilde çıktı sizce gebelik var mıdır
Ben de aynı markayla yaptım bu sabah ama c çizgisiyle beraber t çizgisi de aynı anda böyle çıktı kırmızı nokta var test mi bozuk hormon mu yetersiz yardımcı olur musunuzGözün aydın bu marka kolay kolay yanıltamaz bende
bununla öğrendim gebeliğimi
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesinKızlar hamileyiiiim ama çok yeni 7.1 çıktı betam dua edin yükselsin allah isteyen herkese nasib etsin
Canımmm tebrik ederim amin insallah sağlıkla sıhhatle büyüsün bebiş kucagına al huzurla insallahKızlar hamileyiiiim ama çok yeni 7.1 çıktı betam dua edin yükselsin allah isteyen herkese nasib etsin
Ay inşallah hadi mutlu haberlerini bekliyorum hep dediğim gibi allah isteyen herkese nasip etsinCanımmm tebrik ederim amin insallah sağlıkla sıhhatle büyüsün bebiş kucagına al huzurla insallahbeş gün arayla doğmuşuz bu arada bende bu ay daha regl olmadım bilmiyorum belki cocuklarıda bes gün arayla doğururuz
![]()
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle. Dpo kaçta yaptın testini?Kızlar hamileyiiiim ama çok yeni 7.1 çıktı betam dua edin yükselsin allah isteyen herkese nasib etsin