• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avox gebelik testi

relugade

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
27
10
8
33
Kızlar selam,

Avox testte yanlış sonuç alan oldu mu? Sat 14 kasımdı. Yumurtlama da 25,26 kasımda oldu. Bu 2 günü değerlendirdik. Reglim genelde düzenli olur. Bir belirtim yok gerçi ama avox ile test yaptım. ilk 5 dkda hafif de olsa bir çizgi belirdi. Sizce hamilelik var mıdır?

Eklentiler

• IMG_4629.webp
    IMG_4629.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4632.webp
    IMG_4632.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4637.webp
    IMG_4637.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar selam,

Avox testte yanlış sonuç alan oldu mu? Sat 14 kasımdı. Yumurtlama da 25,26 kasımda oldu. Bu 2 günü değerlendirdik. Reglim genelde düzenli olur. Bir belirtim yok gerçi ama avox ile test yaptım. ilk 5 dkda hafif de olsa bir çizgi belirdi. Sizce hamilelik var mıdır?
Ben sanki silik çizgi gördüm canım

Kızlar selam,

Benimde reglim Pazar günü bugün yaptım test negatif çıktı. Avox kuruma çizgisi vs yapmıyor bence kan verin çıkacaktır 💕

Awox artık kuruma cızgısı verıyor bu ay aldıklarım ılk defa verdı bence şaşırdım . Ama gölge gıbı ıncecık oluyor . Hıc pembe olmuyor bıldıgın gölge ve o gölge de yamuk oluyor düz ınmıyor asagıya . Senın kı kuruma cızgısı olamaz barız çok net . Kan testı vererek kesınlestır . Sımdıden hayırlı olsun

Awox artık kuruma cızgısı verıyor bu ay aldıklarım ılk defa verdı bence şaşırdım . Ama gölge gıbı ıncecık oluyor . Hıc pembe olmuyor bıldıgın gölge ve o gölge de yamuk oluyor düz ınmıyor asagıya . Senın kı kuruma cızgısı olamaz barız çok net . Kan testı vererek kesınlestır . Sımdıden hayırlı olsun
Yaa en güvenilir o denildiği için avox tercih etmiştim bu kez. Gerçek hali burdakine göre daha da net. İkinci çizgi de pembemsi gibi ama ben çok istediğim için acaba bana mı öyle geliyor diye kendimden de şüphe eder oldum 🤭 Şimdiye kadar olanlar hep kendiliğinden düştü, o kadar cesaretim kırık ki yine aynı şeyi yaşarım diye

Yaa en güvenilir o denildiği için avox tercih etmiştim bu kez. Gerçek hali burdakine göre daha da net. İkinci çizgi de pembemsi gibi ama ben çok istediğim için acaba bana mı öyle geliyor diye kendimden de şüphe eder oldum 🤭 Şimdiye kadar olanlar hep kendiliğinden düştü, o kadar cesaretim kırık ki yine aynı şeyi yaşarım diye
Canım Allah korusun . Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah . Awox da hıc dedıgım cızgılerı gormezdım ben her ay 5 tane test alan bırı olarak 🤭🫣 ama dedıgım gıbı son aldıklarımda var . Ama kesınlıkle sennn kı gıbı degıl bendekı ben kurumayım dıye bagırıyor 😬

silik çizgi mi sizce

Eklentiler

• IMG_7735.webp
    IMG_7735.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7736.webp
    IMG_7736.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 36
Canım Allah korusun . Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah . Awox da hıc dedıgım cızgılerı gormezdım ben her ay 5 tane test alan bırı olarak 🤭🫣 ama dedıgım gıbı son aldıklarımda var . Ama kesınlıkle sennn kı gıbı degıl bendekı ben kurumayım dıye bagırıyor 😬
Ben de öyle gibiyim valla 🤭 her ay bir ümit… evde innovitanın da testi vardı bu arada. 2 saat sonra çok sıvı bi şey tüketmeden bi de onu yaptım. O da yine beş dk içinde silik göründü. Fotoğrafını çekmek çok sonradan aklıma geldi. Çok sağlıklı olmayabilir ama karşılaştırma olsun diye onu da paylaşayım

Eklentiler

• IMG_4643.webp
    IMG_4643.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 39
Back
X