Avox marka test ne kadar güvenilir

mbna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
208
30
18
21
Merhaba kızlar bende psikoz var ve bu yüzden adet im düzensiz en son 21 şubatta oldum o günden beni çok test yaptım hep negatif doktora gidip tekrar o hormon haplarını kullanmak istemiyorum adetim kendisi gelsin diye bekliyorum dün test yaptım ilk 5 dk da böyle silik çizgi görür gibi oldum birinci resim ilk dk larda ikinci ise şimdi testin markası Avox

Eklentiler

• 8ED076DA-CAA4-4D4D-A268-D4BEE2FD1BCA.webp
    8ED076DA-CAA4-4D4D-A268-D4BEE2FD1BCA.webp
    134 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    image.webp
    112,3 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 47
Awox genelde güvenlidir doğru gösterir ama belli değerden sonrasını pozitif gösterir en az beta 25 olması lazım, ben silik de olsa çizgiyi göremedim 😟 Umarım vardır ve çok yenidir

Merhaba kızlar bende psikoz var ve bu yüzden adet im düzensiz en son 21 şubatta oldum o günden beni çok test yaptım hep negatif doktora gidip tekrar o hormon haplarını kullanmak istemiyorum adetim kendisi gelsin diye bekliyorum dün test yaptım ilk 5 dk da böyle silik çizgi görür gibi oldum birinci resim ilk dk larda ikinci ise şimdi testin markası Avox
Buraya atınca kalite düşüyor o yüzden görmüyoruz maalesef ama awoxta siz gorduyseniz vardır en güvenilir testlerden birisi kuruma çizgisi bile çıkarmıyor

Çok güvenilir kuruma çizgisi bile çıkarmıyor testte çok silik görseniz bile vardır devam edin koyulaşma takip edin 😇

Back
X