Dpo ne demekRegle 10 varsa dpo4tesin daha. Çıkmaz canım. Yumurtlama sonrası normal progesteron etkileri olabilir. 8-9’dan önce çıkmaz şu an 4’tesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dpo ne demekRegle 10 varsa dpo4tesin daha. Çıkmaz canım. Yumurtlama sonrası normal progesteron etkileri olabilir. 8-9’dan önce çıkmaz şu an 4’tesin
Ben görüyorum çok hafif bir pembelik ama kamerada çıkmıyorGöremedim canım bir şey.sen gördün mü pembelik? Görsel yanıltıyordur belki beni
Ben görüyorum çok hafif bir pembelik ama kamerada çıkmıyor![]()
Galiba yok bende yanılmışım oysaki kocaman gözle görülür pembelik vardı şimdi baktım teste yok bat günüm yarın ama galiba regl olucamGöremedim canım bir şey.sen gördün mü pembelik? Görsel yanıltıyordur belki beni
Yok bakBende göremedim![]()
Yani zaten bugün bat ise bir tık belli olurdu. Hayırlısı olsunYok bak
Bat yarın hatta cumartesiYani zaten bugün bat ise bir tık belli olurdu. Hayırlısı olsun
Yine de çıkardı canım artık dpo13Bat yarın
Çatlama sonrası günler.Dpo ne demekvalla bunun açılımını bilmiyorum bide hiç olmazdı benim böyle adete az kala olurdu ki zaten bende anlardım regl olacağımı sekiz yıldır deniyoruz sebepsiz infertilite dendi bu ay tekrar rahim filmi çektim o yüzden de olma ihtimali var mı sizce
O zaman bu ayda olmadı hayırlısıYine de çıkardı canım artık dpo13
Dpo 11 deyim bugün ben belki daha yerleşmemiştir bakalım Allah büyük bat günüme daha var regl gelmeyene kadar ümit varYine de çıkardı canım artık dpo13
Senin DPO sayımı da değişikDpo 11 deyim bugün ben belki daha yerleşmemiştir bakalım Allah büyük bat günüme daha var regl gelmeyene kadar ümit var
Hayır dün sabah sen bana dpo 10dasın dedin bugün dpo 13sün dedin yaktın beynimizi bacımmmmSenin DPO sayımı da değişikyerleşme altıncı yedinci günde oluyor kanda da çıkmaya başlar. inşallah çıkar canım hayırlısı olsun hakkında
Bat yarın demişsin o yüzden 13 demişimdirBat yarın hatta cumartesi