kaswa ben ilk tup bebeğimi orada yaptırdım dok iiiiii ama cumartesi ve pazr kesinlikle dok ulaşamıyosun her hangi bir sorunla karşılasırsan tabi ama şunuda soleyım 2tane tanıdığim kişi çok memlun gebelık elde ettiler ama benin kanamam oldu ve dok 2 gün ulasamadım kimyasal gebelık oldu şansın bol olsun rabbim bütün çoçuk isteyenlere versin inş.
öncelikle benim dok serdar beydi bana dondurulmuşların iiiii olmadıgını ve öyle bi yontem yapmadığinı soledi ben şimdi başka merkezde deneme yaptım ilki olmadı şu anda dondurulmuş larım vardı onu transfer etti günümü belliyorum test gunum 23 inş dualarını beklıyorum aaaaaa bide ikinciye fiyat düşüyo bildiğim kadarıyla sanada bol şans rabbim seninle olsun inş.
kaswa canım sen dok sormadınmı dondurma işlemi varmı diye bence tedavıye başlamadan herşeyı sor aklında soru işareti bırakma ben şu an alman hastanesinde tedavi oluyorum zaten serdarbeyde alman hastanesinden çıkma bir dok birde şu an hangi aşamadasın probleminiz neydi yazarsan sevinirim RABBİM bütün bebiş isteyenlerin kucağina hayırlı evlatlar versin inş. sana ve bizlerede (amiiiiiiiiin)
yok ben o hastaneyı hiç duymadım ama dr ismi yabancı gelmedi belki televizyonda çıkmıştır ama hiç bir bilgim yok ama sana şunu tavsıye edeyım ön goruşme icin randevu al butun tahlıllerini felan gotur dok eşinle beraber git konuş ama ben muane için değil ön görüşme için geldik deyin o zaman ücretsiz konuşuyosun hangi hastaneye gidersen git bildiğim kadarıyla aynı ücret vermeden konuşuyosun sonra aklına neresi yatarsa oraya git canım inş. hayırlı evlatlara sahıp olursunuz.dualarda buluşmak üzere
allh bu yoldakı herkese sabır wersın hayırlı bebekler nasıp etsın bnde bu yola cıkmaya hazırlanıyorum ama nerde yaptırmak konusunda kararsızım cunku tum ıyı hastahaneler uzak kalıyo safak hastahanesı yakın ama bı ufak olumsuzluk bıle ınsanı etkılıyo acaba bu konuda yardımcı olabılır mısınız bn gazıosamanpaşada oturuyormkaswa ben ilk tup bebeğimi orada yaptırdım dok iiiiii ama cumartesi ve pazr kesinlikle dok ulaşamıyosun her hangi bir sorunla karşılasırsan tabi ama şunuda soleyım 2tane tanıdığim kişi çok memlun gebelık elde ettiler ama benin kanamam oldu ve dok 2 gün ulasamadım kimyasal gebelık oldu şansın bol olsun rabbim bütün çoçuk isteyenlere versin inş.
Merhaba arkadaşlar. Bende muhtemelen Şubat ayının ilk haftası tedaviye başlayacağım. Bir sürü yer dolaştım, bir çok kimseyle görüştüm. Sonunda bir çok tüp bebek merkezinin tamamen para odaklı yerler olduğunu düşünmeye başladım. Avrupa Şafak Hastanesi REfahattin bey ile yazın görüşmüştüm. Paradan çok bu konuda başarı arayan biri olduğunu düşünüyorum. Cuma günü yeniden aradım bu Cumartesi tekrar görüşmeye gideceğim. Sonuçta kullanılan ilaçlar aynı, tedavi şekli aynı. Yumurta ve sperme can verip onların tutunmasını sağlayacak olan doktor değil Allah. Bu yüzden muhtemelen - fiyat uçurumunu da dikkate alarak - bende Avrupa Şafak'ta tedaviye başlayacağım. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. İnşallah yeni yıla bebişlerimizle birlikte gireriz.
canım doğru tercih bende rafahattin beyin hastasayım çok şükür pozitif sonucumu yeni aldım allah tamammına erdirir inşallah.hiç terddüt etme hem merkez hem dr hem embriyolog hepsi işlerinde başarılı.
Harika:92: :92: Canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Allah bizlerede nasip eder inşallah bu duyguları
amin inşallah.sen tam nezaman başlıyosun hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonçlar alır bebeğini alırsın kucağına....27 ocakda ilk ultrasonum olucak inşllh bebeğim görürüm...
İnşallah görürsün canım. Adetlerim düzensiz olduğundan tam tarihi bende bilemiyorum. Şubatın ilk haftası adet olmam lazım. Olmazsa söktürücü kullandırır herhalde doktor. Heyecan yapmayayım diyorum ama olmuyor. Çokkk heyecanlanıyorum günler geçmiyor :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?