Tüp Bebek Merkezleri Avrupa Şafak Hastanesi'nde tedavi olacaklar var mı?

Rabbim hiç bir kadının kucağını yavrusuz bırakmasın,bende bu tedavilerden geçmiş birisi olarak tedavideki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum..

bende serdar beyde 2 kez şılam yaptırdım tutmadı ama doktorumdan çok memnundum çok cana yakın şimdi tüp beeğe başlıycam kısmetse yine aynı doktorla
Tup bebeginizi serdar beydemi yaptirdiniz kacinci denemede oldu gordugum kadariyla hamilesin hayirli olsun

Tup bebeginizi serdar beydemi yaptirdiniz kacinci denemede oldu gordugum kadariyla hamilesin hayirli olsun
hayir ben sadece iki asilama.denedim 6 deneme yaptim umut tup bebek merkeze medipol hastanesinde denedim bu denememde memorial sisli hastanesinde oldu cok sukur hamileyim.rabbim.sanada nasip.etsin

Peki s
hayir ben sadece iki asilama.denedim 6 deneme yaptim umut tup bebek merkeze medipol hastanesinde denedim bu denememde memorial sisli hastanesinde oldu cok sukur hamileyim.rabbim.sanada nasip.etsin
peki serdar beyden memnunmuydun ben cok tereddutdeyim simdi ozel avrupa safak hastahanesinde kendisi

Peki s
peki serdar beyden memnunmuydun ben cok tereddutdeyim simdi ozel avrupa safak hastahanesinde kendisi
Ozaman memnundum ama tabiki onemlinolan.hastane lablatuar okadar parayi verceksen git memoriala bu konuda cok basarili

Haklisin can
haklisin bi arastiiyim orayi peki memorialde kaca mal oldu tup bebek
6200 tup 1500.2000 de olaclar ama deger ben 6 ci tup bebegim inan cok basarili parani heba etme

Selam kızlar.. Topiğe çok uzun zamandan beri kimse yazmamış ama belki biri görür de yazar diye şansımı denemek istiyorum. Gaziosmanpaşa da bulunan Şafak hastanesinde- Refahettin Yücel bey e gitmeyi düşünüyorum. Acaba kendisi ve hastanesi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? hastalarına tavırları, ilgi ve alakası??

ayrıca bileniniz varsa, tüp bebek tedavisi sürecindeki fiyatlar konusunda bilgilendirebilecek olan var mıdır? Teşekkürler.

Back
X