- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Aaa sizde yok mu oyle gorumce elti kaynanaİlişkiniz ciddilesirse gelecekte Türkiye ye yerleşmek istediğinden bahset hemen anlarsın zaten yurtdisi için mi seninle ilgilendiğini. Benim eşim yabancı, 20 yıldır da mutluyuz ve bir türkle evlenmedigim için kendimi çok şanslı görüyorum şuradaki konuları okudukça
Türkiye’ye yerleşme fikrim yok canım. Aynı şartlarda yetişmemiş olacağım ki, ortak nokta bulamıyorum, değil mi? Bunu ayrıca belirtme gereği duymadım, aklın yolu bir ;-)Sizin Turkiyeye yerlesme fikrinizden haberdar mi? Bunu oturup konusmadan niyetinin yurtdisina gelebilmek olup olmadigini bilemezsiniz.
Bu arada bayagi gurbetci erkekleri gömmüşünuz de, siz de onlarla ayni sartlarda yetismediniz mi? Aslinda kendinizi de kotulemis oldunuz bi nevi
Eski eşim yaşadığım yerde doğup büyümüş biriydi. Ondan önce ve sonra karşıma çıkanlar hakkında ise, iyi düşünmediğimi söylemek yanlış olmaz. Tabi ki de Avrupa’da ki kızlar hakkında da önyargılı olanlar var, Türkiye’de ki kızlar hakkında olduğu gibi.Eski eşiniz Avrupa'da mı doğmuştu
Yani bu bir ölçü değil ama avrupadakiler kötü diye genelleme olmaz zira Avrupadaki türk kızları hakkında da bir çok genelleme yapsak hoşunuza gider mi
Bir de 32 yaşına geldim evlenmeliyim modunuz hatalı
Evlilik için kriterler bunlar olamaz ki sevgi saygı birlikte paylaşılacak bir hayat için yola çıkılır
Eşiniz nereli? :)İlişkiniz ciddilesirse gelecekte Türkiye ye yerleşmek istediğinden bahset hemen anlarsın zaten yurtdisi için mi seninle ilgilendiğini. Benim eşim yabancı, 20 yıldır da mutluyuz ve bir türkle evlenmedigim için kendimi çok şanslı görüyorum şuradaki konuları okudukça
Eski eşim yaşadığım yerde doğup büyümüş biriydi. Ondan önce ve sonra karşıma çıkanlar hakkında ise, iyi düşünmediğimi söylemek yanlış olmaz. Tabi ki de Avrupa’da ki kızlar hakkında da önyargılı olanlar var, Türkiye’de ki kızlar hakkında olduğu gibi.
Ama ben kendi tecrübelerimden bahsettim, konu toplumsal önyargıları ele alan bir konu değil, tamamen kendi şahsi izlenimlerimi anlatan bir konu :)
Haklısınız, şaştım kaldım bende...Mantalite olarak Avrupa'da yetişmiş erkeklerden kalır yanı olmayan hatta sizin dediğiniz tiplemelerden çok daha iyi Türk arkadaşlarım(ız) var (hepimizin vardır muhtemelen).
Ama sizinle yurtdışı için mi ciddi düşünüyor, o ayrı konu. Ve maalesef benim de aklıma gelecek bir soru olurdu çünkü bir şekilde yurtdışına gitmeye çalışan çok fazla insan var.
kayinvalidem kayinpederim tabiki varlar :) her sene noelde 2 günlügüne gelirler . onlara otellerini ayarlariz , herkes istedigi gibi rahat etsin diye. benim kayinbiladerim var 2 tane ama onlarla daha nadir görüsüyoruz aile dört bir ülkeye dagilmis durumda :)Aaa sizde yok mu oyle gorumce elti kaynana
Oysa ki Kraliyet ailesinde bile bir elti catismasi var
IrlandaliEşiniz nereli? :)
Ozaman tabiki yurtdisina gidebilmek icin sizinle olma ihtimali olabilir. Hatta birçok insan taniyorum ki, yurtdisina gidip oturum da alinca kadini birakan.Türkiye’ye yerleşme fikrim yok canım. Aynı şartlarda yetişmemiş olacağım ki, ortak nokta bulamıyorum, değil mi? Bunu ayrıca belirtme gereği duymadım, aklın yolu bir ;-)
Yaa ne kadar guzel bir duzenkayinvalidem kayinpederim tabiki varlar :) her sene noelde 2 günlügüne gelirler . onlara otellerini ayarlariz , herkes istedigi gibi rahat etsin diye. benim kayinbiladerim var 2 tane ama onlarla daha nadir görüsüyoruz aile dört bir ülkeye dagilmis durumda :)
Irlandali
Kuzum senin derdin ne? Ne diye hayatın boyunca beni takip etmiş ve tanıyan biri gibi davranıyorsun? Nerden bilebilirsin nasıl yetiştiğimi?Ozaman tabiki yurtdisina gidebilmek icin sizinle olma ihtimali olabilir. Hatta birçok insan taniyorum ki, yurtdisina gidip oturum da alinca kadini birakan.
Aklin yolu bir falan degil. 70 metre kare kumes gibi evde yasiyorlarsa siz de muhtemelen o evlerden birinde yetistiniz.
Benden size nacizane bir tavsiye, Turkiye'den biriyle evlenmemeniz. Yurtdisinda yasayanlari bu kadar kucumserken Turkiye'den gotureceginiz insana neler yapmazsiniz cok zorlanir oranin kulturune adapte olmakta
sansliyim evet :) kari koca olarak huzura kavusmamiz bir kac yilimizi aldi ama mutluyuz :) tesekkür ederimYaa ne kadar guzel bir duzen
Birlesik Krallik ulkelerinin hepsine bir merakim var.
Universitede okudugumuz eserlerin etkisi sanirim.
Cok sanslisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?