• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa yakası 2012 eylül kır düğünü için mekan: Yardım Lütfen :(

tweety1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
244
0
46
Tekirdağ
Merhaba Kızlar,

Kısmetse eylülde düğün yapacağız, fakat sözlüm oynamalı klasık düğün istemıyor, düğün salonlarına baktık o klişelerden kurulmuş hizmetli olanları tercih etmeye çalıştık nafile,

Bende dedim bari hayalım olsun kır düğünü yapalım, hem de o atmosferden kurtulalım,

kokteyl tarzı açık hava güzel bir organizasyon yapmak istiyoruz, avrupa yakasında.

Var mı onerebılecegınız yerler?

Son düzenleme:
200 kişi için 12 bin gayet iyi rakam :) Ne tarafa baktın bilmiyorum amaben baktıgım yerleri söliyeyim hemen...

Avcılarda Baler Havuz var 6-8 bine halledebilirsiniz. biz 700 kişiye 8500 fiyat almıştık. Beylikdüzünde süpr bir yer var World Point Center diye. tepeden gölü ve denizi görüyorsun...Forumlardan okudugum Huzurbahçe var, saklı deniz var avcılarda adapark mı ne öyle biryer varmış...

Ben eylülün 15 inden sonrası için yer baktıgım için açık hava riskli duruma geliyor. O yüden hayalimi geri plana atmak zorunda kaldım.

Bol şanslar

200 kişi için 12 bin gayet iyi rakam :) Ne tarafa baktın bilmiyorum amaben baktıgım yerleri söliyeyim hemen...

Avcılarda Baler Havuz var 6-8 bine halledebilirsiniz. biz 700 kişiye 8500 fiyat almıştık. Beylikdüzünde süpr bir yer var World Point Center diye. tepeden gölü ve denizi görüyorsun...Forumlardan okudugum Huzurbahçe var, saklı deniz var avcılarda adapark mı ne öyle biryer varmış...

Ben eylülün 15 inden sonrası için yer baktıgım için açık hava riskli duruma geliyor. O yüden hayalimi geri plana atmak zorunda kaldım.

Bol şanslar

Çok teşekkür ederim yazıyorum listeme hemen :)

Ben tekirdağda oturuyorum dolayısıyla hsonu bakabılıyoruz mekanlara ve zaman yetmıyor çok sıkıştı herşey :(

Ben sabah akşam araştırdım bir sürü mekan onerısı okudum bu sitede, ama arayıp fıyat soruyorum gorusmeden vermıyorlar net bir fiyat:(

Bakalım kısmet bu hafta buluruz inşallah, zaten mart sonuna kadar bulamazsak yanı bilmıyorum nolu moralım.

Tekirdağda uygulama oteli var orda düğüne katılmıştım...eğlenceliydi...
Silivri kumburgaz taraflarındada yerler var düşünebilirsiniz bence

Tekirdağda uygulama oteli var orda düğüne katılmıştım...eğlenceliydi...
Silivri kumburgaz taraflarındada yerler var düşünebilirsiniz bence

Teşekkür ederım :)

Daha çok tercihimiz bakırkoy avcılar beylıkduzu sarıyer valla aslında avrupa yakasında kolay ulaşılabilecek yerler arıyoruz da yanı arıyoruz işte hala ancak :)

Bizde semt le daraltmayalım diye ordan feragat ettık avrupa yakasında olsun içimize sinsin butcemıze uysun daha ne isterıız :(

Bol şanslar

world point centerin fiyatlari nasil bi bilgin var mi

world point centerin fiyatlari nasil bi bilgin var mi

Ortalama herşey dahil kişi başı 50 tl oluyor, benim o bütçeye göre orası içime sinmedi avcılara yönlendım, huzur bahçesine bayıldım, ama orasıda çok dolu, ctesilerin tamamı dolmuş eylül için :(

tsk ederim..

yıldız hisar benım dıkkatımı cektı bu aralar gıdıp gorme ımkanım yok maalesef ama fotolardan bakınca guzel bı yere benzıyo (:

GÜNDÜZ NİKAH KOKTEYL (hafta ıcı olması laazım )

14.00 ile 17.00 saatleri arasında...

Masalara Serpmeler
Çerez - Panço - Yeşil zeytin - Cips
Kaşarlı Jambonlu kanepe - Zeytin ezmeli kanepe
Sosis - Patates kroket - Mitite köfte

LİMİTSİZ MEŞRUBAT BİRİM FİYAT - 30 TL KDV DAHİL
LİMİTSİZ YERLİ İÇKİ BİRİM FİYAT - 35 TL KDV DAHİL

Dj - 500 TL
Pasta - 4 TL / Kişi başı
Video - 500 TL
Süsleme paket - 5TL / Kişi başı

ordan mezun olanlar icinde indirim var %10 gibi =)

world point fiyatları tavuk menüler için 50 tl istedilr-pasta müzik resim ilave para...Bizim sayımız çok die en son 45 tl yaptılar :D çok indirdiler yani...birde yaklaşımları falan bizim hiç hoşumuza gitedi zorla görüşüyormuşuz izlenimine kapıldık biz...

arkadaşlar eylül 13-14 te düğünüm var kına açık hava düğün havuz başı olacak tek korkum havanın soğuk olması bu dönemlerde düğün yapmış olan varsa havanın nasıl olduğua dair fikir verebilir mi manisada olacak düğün

Back
X