Tatlım nerde oturuyorsun sen ?:26:torium olursa benim de gelmem imkansızlaşır yaaaa:96:
Kızlar selaaaaam
Seçeneklerde Torium vardı ben onu sectim malum Beylikdüzü'nde oturuyorum ama neresi olursa olsun uyar bana
Tatlım nerde oturuyorsun sen ?:26:
Bahçelievler'de hayatım...
o ne demek kızzz kabul etmek neymiş başımızın gözümün herbiyerimizin üstünde yerin var gel tabi beklerizz cnikomm
ahaa bu kız geliyorsa ben kesinlikle gelmemmmmmmmkızlar ben anadolu yakasındayım ama kabul ederseniz ben her yerde varımnede olsa eski avrupalıyım
Deryammm özledim valla ya gerçekten biliyorum ben yemen desem yemene gelirsin toruım ağırlıklı gidiyor genelde orasıda bana park sorunu var ama olmadı yollarız arabayı bi şekilde hiç gidemedim bu vesileyse gitmiş olrurum kulağın bende olsun bak gelmesen adresin neyin var basarım evini valla
o ne demek kızzz kabul etmek neymiş başımızın gözümün herbiyerimizin üstünde yerin var gel tabi beklerizz cnikomm
ahaa bu kız geliyorsa ben kesinlikle gelmemmmmmmm
cadının önde gideni
Durmaz sataşır bu şimdi
Hiç çekemem valla
O gelmesin ben geliyim
Ben geliyim o gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hehehehee sen bana baskına gel pasta börek ne varsa götürek
diyetteyim deme sakın bende öyleeeeeeeeee
ama olsun yediğimizi kimseye söylemeyiz belki o zaman kilo yapmazzz
Bu arada pehli benim balım kuzum
Biz onunla kk da taşıp buluşmada kaynaşanlardanız
Bir buluştuk o gün bugündür kopmadık geziyoruz o nereye ben oraya
Ben nereye pehlim orayaaaaaa
Geçen hafta yemeğe gittik eşimle onlara
İst. bir ucunda obir ucunda ben :26:ama bir alo yeter yanıma koşmasına saolsun canım benim
geçen hafta 2 gün beraberdik gez toz alış-veriş
kısmetse yarında taksimşişli nişantaşı gezicez bakalım kuzucumla
Kaç yıl oldu laa biz kaynaşıp dost olalınerden baksan 2,5 vardır sanırım
Hhehehe biz varya pehlimle Ankaraya bilem gittik 2 başımıza:13: ki başımıza gelmeyen kalmadı kavga bile ettiydik
Birde kayak yapmaya mı gitsek ki pehlimmmm
Can kankim nereyi işaretledi bilmiyorum ama dedim ya bana heryer uyar
ama forum olursa daha rahat gelirim...
Allah izin verirse yanınızdayımmm yaaaahhh
tatlım 19 şubat kesin tarih ama toruım forum arası anket açtım çoğunluk ne olursa orda toplanıcaz büyük ihtimal toruım amaşimdi torium mu forum mu? ve 19 şubat mı?
off yaa
torium olursa bana çok uzak ve çok geç olur(dönüş)
kızz bm karısıı yenibosnadan alimmi sebi bide bahhçelievlerden eglcek olan arkidiş ikiniz buluşun bi yerde toplayım sizi ben o tarafı valla bak gelcem de alim seni yenibosnadan
tatlım bahçelievlerdemi oturuyordun sen b&m de gelirse şayet yanibosnaya bırakırız seni onla beraber ordan gidersin olmazmı:44::44::44:
tatlım bahçelievlerdemi oturuyordun sen b&m de gelirse şayet yanibosnaya bırakırız seni onla beraber ordan gidersin olmazmı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?