Doğuma Hazırlık Avrupa yakası hastane önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Turkuas34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
19
20
18
Merhabalar,
Bebek planlaması yapıyorum ama istanbul avrupa yakası için hangi hastane veya doktor seçeceğim konusunda önerisi olan var mı? Sevgiler

Eger durumun uygunsa hic terddutsuz deniz yildiran sarici derim memorial bahcelievlerde suan

Ben levent tarafındayım uzak sanırım orası bana. Teşekkürler ama araştıracağım yine de
Merhaba, ben de Levent civarlarında oturuyorum. 2 aylık hamileyim florence nightingale gayrettepeye gidiyorum ama doktorumdan çok da emin değilim. Araştırma halindeyim. Bu sabah da Florence ve Acıbademden doğum için fiyat aldım. Siz de durumlar nasıl ? :) Var mı içinize sinen bir doktor ?

Ben de Florence Nightingale Gayrettepeye gidiyorum çok da memnunum doktorumdan başından beri takip ediyor gebeliğimi. Sakinleştiren ılımlı da bir doktor gayet memnunum. Aykan Özçelik

Ben de Florence Nightingale Gayrettepeye gidiyorum çok da memnunum doktorumdan başından beri takip ediyor gebeliğimi. Sakinleştiren ılımlı da bir doktor gayet memnunum. Aykan Özçelik

Teşekkür ederim🙏🏻 Peki doğum ücretleri nasıl bilgin var mı. Ayrıca hayırlı ve sağlıklı gelsin bebişin

Teşekkür ederim🙏🏻 Peki doğum ücretleri nasıl bilgin var mı. Ayrıca hayırlı ve sağlıklı gelsin bebişin
Doğum ücretlerini henüz konuşmadım ama bu haftasonu bilgi alacağım onunla ilgili de. Öğrenince paylaşabilirim. Henüz planlama yapıyorsanız ona göre sigorta ya da muayeneleri de dahil eden doğum paketleri de oldukça avantajlı olabilir. Bizimki beklediğimizden hızlı çıktı o işlere pek bakamadım ben :) teşekkür ederim sizin de en kısa zamanda olur umarım :)

Merhaba, ben de Levent civarlarında oturuyorum. 2 aylık hamileyim florence nightingale gayrettepeye gidiyorum ama doktorumdan çok da emin değilim. Araştırma halindeyim. Bu sabah da Florence ve Acıbademden doğum için fiyat aldım. Siz de durumlar nasıl ? :) Var mı içinize sinen bir doktor ?
Yusuf olgaç adını duydum. Araştırmanızı öneririm.. gebelik durumumda ona gideceğim inşallah🤩🙏🏻

Back
X