avrupa yakası ikiz gebelikte hangi hastane yada doktora gittiniz :))

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
........................................................................................................

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.. Ben normalde Kütahya'da oturuyorum. İStanbul'da annemler var ve hamileliğimin ilk 4 ayı İstanbul'da annemlerin yanında kaldım. Bebeklerim 4üzdü ve çapada 2 tanesi sonlandırıldı. O 4 ay boyunca Türkiye Gazetesi hastanesinde Figen hanıma gittim ve çok memnun kaldım. Doktorun 3üz gebelik takipleri ve doğumları da olmuş zamanında o yüzden epey bilgili bir doktor. Eğer İstanbul'da doğumumu yapacak olursam yine ona giderim..

yaa canım türkiye hastanesinden önce evime yakın olan bir hastaneye gidicem eğer içime sinmezse orayada giderim önerin için çk saol hemen araştırmaya başladım bile allah razı olsun

Canım sen tam olarak nerede oturuyorsun,
Tam olarak nerelerde bir hastane bakıyrsun,bunu konuşmak daha doğru olacak sanırım..

Yenibosnada Nisa Hastanesi var..

Bende dr arayışındayım arkadaşlar ikiz konusunda daha tecrübeli dr arıyorum.Beylikdüzünde oturuyorum.
Konu sahibi sen bulabildin mi ?

Bende dr arayışındayım arkadaşlar ikiz konusunda daha tecrübeli dr arıyorum.Beylikdüzünde oturuyorum.
Konu sahibi sen bulabildin mi ?

yok canım ben avcıları bi deniycem nil hanım var orada daha önce kist falan için gitmiştimm iyi bir doktordu bi arkadaşım arkadaşıda orada ikizlerini doğurmuş memnun kalmış bide nisa hastanesinde asiye hanımı diyolar ona hiç gitmedim ama bi arkadaşım orada takipte memnun orada da doğurcak durumun iyi ise medicaya git derim canım

Slm cnm bende esenler güney has. Ayfer hn. Dogumumu yaptırdı 37 haftalıkken .ok memnun kaldım bu rada ikız dogum sezeryan 560tl muayene 25 tl ldl

kaç gündür araştırıyorum bulamadım daha canım ya medicanaya gidicem herhalde bu gidişlede çok pahalı yani bence gereksiz, bir muayene 100 tl sezaryen en az 5000 tl ,eşimin tansiyonu cıkıyor fiyatları görünce :) avcılar ıda heer yerde kötülemişler erken doğan bebekler filan enfeksiyon kapmış bende buralardan okuyorum.Tüp bebek doktorum ikiz gebelik zordur dediydide umursamamıştım.

valla sorma kuzu yaaa medicana 8000 normale alıyomuş galiba sezeryanı hatta ikiz doğumu düşünemiyorum bile :) homm bak onu bilmiyodum ben avcılar hospitali beykent kolon hastanesinde doğum yapan bir arkadaşım var ama iki değil hastaneden çok memnun kalmış banada dedi olmadı orayada gidicem nisa,kolon,avcılar hospital hehe hepsine bir kez giricem gibi gözüküyo canım ikiz için güzel bir doktor ve hastane bulmamız lazım bide yoğun bakım ünitesinin sağlam olması lazım eşim hastaneleri az çok biliyo nisa kadın doğum üzerine olduğunu söyledi oda kafamı karıştırdı

Canım sende beylikdüzü medicanada mı yaptırdın tüp bebeği benim gibi ortada kalakalmışsın sanki ondan tahmin ettim.tüp bebek yaptıranlara aslında kendi dr ları devam ediyor medicana gebelik takibi yapmıyor,gerçi yapsada o parayı vermekte istemiyorum.
benim ablamda 3. bebeğine hamile canım medipol megaya gidiyor çok memnun bende evime uzak muzak oraya gitcem büyük ihtimal.büyük bir hastaneymiş yeni açılmış,muayene ücreti yok,yeni doğanı da devlet karşılıyormuş.Nisadada ilk doğumunu yapmıştı ama memnun kalmadı sanırım neyse inşallah iyi olur

medicanada tü yaptım ama tutmadı kuzum bahçeci fulyada yaptırdım şükür tuttu ama medicanada geçen yıl arkadaşım doğum yaptı yok canım para dayanmaz valla senin dediğin yeride araştırcam canım eğer gidebilme imkanım varsa orayıda denerim :) bahçecide muayne 175 oda çidere üyeym diye yoksa 250 tl kuzu o yzden bahçeciye devam edemiycem kuzu son gidişim olucak zate nasipse 3.ayı doldurdummu daha rahat edicem

Merhabalar anne adayları
Size çok iyi bir hastane önereceğim, Türkiye'nin en büyük özel hastane kompleksi.
Tem Mahmutbey yolunun hemen orada Posta, Milliyet gazetelerinin tam karşısında, ulaşımınız rahat olur, ilçe olarak da Bağcılar'a bağlı.
Muayeneleri tüm uzman doktorlar ücretsiz, sadece doç. dr. muayeneleri 50 lira.
Normal doğum 550 lira, sezaryen doğum 1250 lira, epidural isterseniz bunlara +350 lira. Bakın aşağıdaki linkte detaylıca açıklamıştım orayı, bir inceleyin isterseniz

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz-3.html

Hastanenin web sitesi ise şu;

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa

Devlette bir doktorun muayenehanesini bulun,orda hastanesinde devam edin o zaman,
bu da mantıklı bir seçim oluyor bence..
Yani bir kere randevu ücreti vereceksiniz,sonra hastanesinde ziyaret edeceksiniz..

Hayret ettim b fiyatlara,inanamıyorum,
orası inanılmaz bir kompleks oldu,bu ücretler çok komik,hayret

Canım benim ikiz gebeliğimi dr.ahmet mahmutoğlu takip etti son derece memnun kaldım daha sonra ikizlerimin detaylı takibi için beni radyoloji uzmanlarına yönlendirdi dr.ersen özbalcı ve dr.gülseren yirik gerçekten çok memnun kaldım doğum sürecime kadar hepsi çok ilgilendiler tavsiye ederim .canım herşeyden önce hastasına sahip çıkan ilgilenen doktoru bulmak çok önemli

arkadaslar ben doktorvtavsiyesi uzerine bahcelievlervhizmetbhastanesine gidiyorum . suan icin memnunum ama arastirdim cocuk doktorlarini pek hosuma gitmedi . ehnuz biseylerini gormedim duymadim benim hosuma gitmedi dogumu orda olsa bile cocuk takibini baska yerdeyaptiririrm heralde buda cok onemli bi konu bence..
buarada medipolda guzel hastane oglumu hem goz hem cocuk doktoruna goturdum ozelden bi farki oktu hosuma gitmisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…