Avrupa yakasi kadin doğum doktorlari

efsane...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
2
0
86
43
İstanbul
ARKADAŞLAR SITEYE YENI UYE OLDUM 3 AYLIK HAMİŞİM...
DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ISTIYORUM SISLIDE OTURUYORUM BANA TAVSIYE EDEBILECEGINIZ BIR DOKTOR VAR MI??kaydirigubbakcemile5

DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ISTIYORUM SISLIDE OTURUYORUM BANA TAVSIYE EDEBILECEGINIZ BIR DOKTOR VAR MI??kaydirigubbakcemile5

canım bende şişli de oturuyorum ben fatih de park medikıl leyla ercan hanıma gidiyorum ve çok memnunum tevsiye ederim bende 19 haftalık hamileyim sağlıcakla kal.

hem de super bir doktorum var, sana da cok yakin. Riskli hamilelik uzmani harika bir insan. Avrupa Florence Nightingale hastanesinden Herman isci. 2128811 randevu icin ama biraz zor yer bulunuyor.
Cok bilgili ve tecrubelidir ve cok kibardir. Benim cok cok cok riskli ilk oglumun hamileliginde onun sayesinde sonuna kadar sorunsuz tasidim oglusumu ve saglikla dogurdum. Sezaryende bulunmasi cok zor bir kanserli tumoru farketti ve alarak hayatimi kurtardi. cok cok tavsiye ederim. hastanenin fiyatlar da cok uygun. Ben su anda ikizlerim icin yine ona gidiyorum. Bol sans
Ece

canım mrb hoşgeldin sitemize içimize :) ben hamile değilim fakat tedavi olduğum dr var kadıoğlu hastanesinde hacer ipek çok hoş bir insan samimi güven veren bir insan rahatlamasıda bir okadar ssk anlaşmalı aynı zamanda yengemin ve kuzenlerimde dr orda doğum yaptılar çok memnunlar yıllardır iyi bayramlar cnm

merhaba arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim kontrollerim için göztepe medical parka gidiyorum ama doğumu orda yapmak istemiyorum o yüzden bende buralarda bir hastane ve doktor arıyorum açıkçası Florence Nightingale hastanesinde doğum fiyatları nasıl merak ettim birde kadıoğlu hastanesi tam olarak nerde ben onu hiç duymamıştım

şişlide etval hastanesinin sokagında dr atıf akyol var.tavsiye edrim.ilk hamileligimde gitmiştim.kadıoğlu hastanesinde doğum yaptırıyordu.şimdi ise uzak geldlgi için gidemiyorum.gültepe avensia hastanesine gidiyorum.dr gülcan hanım çok memmunum.onuda tavsiye ederim.

garanti bankasının üstünde hakan topalismailoğlu'nun muayenesi var
Bilgili sıcak kanlı yaklaşımı çok rahatlatıcı ancak serbest çalışıyo.Sadece doktora önem veriyor ve onun iyönlendirdiği yerde doğum yaparım diyorsan çok iyidir
Yinede
ben sana iyi bir hastane bulup
iyi bir doktorunu araştırmanı ve devam etmeni tavsiye ederim

Doktor tavsiyesi,
Benim doktorum Berra Önsoy Gidemez muayenehanesi Bahçelievler de birçok özel
hastaneyle anlaşması var istenilen yerde doğumu yaptırabilir ben sonuna
kadar kefilim inanılmaz bir doktor gruptaki tüm arkadaşlara öneririm
telefonunu yazıyorum isteyen alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor tavsiyesi,
Benim doktorum Berra Önsoy Gidemez muayenehanesi Bahçelievler de birçok özel
hastaneyle anlaşması var istenilen yerde doğumu yaptırabilir ben sonuna
kadar kefilim inanılmaz bir doktor gruptaki tüm arkadaşlara öneririm
telefonunu yazıyorum isteyen alabilir.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis.bende yaklaşık 7 yıldır berra hanıma gidiyorum.mükemmel bir doktordur(vede çok güzeldir laf aramızda kendisine hayranımmmopuyorumnanaktan).bende kendisine kefilim.gebeliğimide takip edip:CüvCüv: doğumumda medical park bahçelievlerde yaptı.bulunması ender güler yüzlü ve işinin ehlidirrr.şiddetle tavsiye ederimmmvereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar berra hn ın ÜnÜnÜ bende duydum pko luyum randevu aldım bugÜn 30 ocakda gıdıcem berra hna faydasını gÖrÜrÜm ınŞallahh

benim doktorum degil ama
Herman İşçi var çok iyi bi doktor canım

bende fulya caminin olduğu sokaktaki dora hastanesini tavsiye ederim doktor hakan peker inanılmaz ilğili bi doktor hastane yeni olduğu için kalabalık değil hiç beklemezsin ayrıca ultrasonu en son teknoloji ve yarım saatten az bakmıyor bana bebeğimin her şeyini gösteriyor her muayenemde ayrıntılı ultrasona girmiş gibi inceliyor. her konuda seni aydınlattığı için soru soracak konu kalmıyor...

bende senin gibi berra hanıma gidceğim arkadaş tavsiye etti ama seni merak ettim gittin mi memnun kaldın mı lütfen en kısa zamanda cevap yazar mısın?

Kızlar gıttım berra hn a rabıa Özelden yamzıŞsında msj sayım yetmedıĞınden cvp yazamadım. Çok memnun kaldım kesınlekle korkma ınanılmaz rahatlatıyor ınsanı

Back
X