Avrupa yakasi kadin doğum doktorlari

kursunmelek tşk ederim canım cevap verdiğin için bende gittim berra hanım çok tatlı bir bayan inş sıkıntımızıda girerir ben doğum kontrol hapı kullanacağım eyer kistlerim küçülmezse kistleri alacağız dedi kızlar dua edin inş küçülürdee bende ameliyat olmakdan kurtulurum:((

şubat ayının başında gittim aslında ben regli olamıyordum başka doktora gitmişdim ve bana çok kötü şeyler söylemişdi işde aklına gelecek en kötü hastalık rahim falan alıncak demişdi ve ben daha yeni evliyim çocukda yok doktor beni beynimden vurdu berra hanımıda başka bir arkadaşım tavsiye etti sonra senin yazdığınıda okudum bende gittim sağolsun çok ii biri berra hanım kistlerim evet varmış ama diyer doktorun dediği gibi kötü değilmiş doğum kontrol hapı verdi bana kistler küçülsün diye bakalım hap bitince gidecem bu arada ben hayıt tohumunuda kullanıyorum adaçayıda günde 1 tane içiyorum netten araştırdım iyi geliyormuş inş iyi gelir :.. bu arada benim akıntım hiç yokdu bu hapı kullanmaya başladığımdan beri günde bir defa beyaz akıntı oluyor şimdi ümitlendim acaba kistlerim küçülüyormudur??? ve artık çocukda istiyorum çünkü çok korkdum. kursunmelek senin tedavin nasıl gidiyor?? iyiki varsınn

soğan kürüde iyi geliyor kistlere onuda araşdır derim. sevindim canım iyiki gitmişsin berra hna ..
bende pko mevcut. martda rahim filmi çekdircem sorada yumruta oluşturucu iğneler v.s bakalım hayırlısı ben çocuk için gidiyorumm..

benim berra hn giden başka bir arkadaşımda rahim filmi çektirmişdi berra hn sayesinde film çekilirken çok az bir karın ağrısı çekmiş sadece oda saniyelik bir ağrı allah herkesin gönlündekini versin inş en kısa zamanda bebişlerimiz olur

berra hanım herhangi bir hastanede çalışmıyor mu? sadece muayenehanesi falan mı var benim de iyi bir doktora ihtiyacım var tüylenme problemi için

bildiğim kadarıyla sadece ameliyet ve doğumlarda özel hastaneye gidiyor, ben berra hanıma 2 defa gittim daha ama çok iyi inş bir kaç gün sonra yine gideceğim bakalım sonuç ne olacak:(((
doktorun anlayışlı ve güler yüzlü olması çok önemli bundan önceki doktorumdan ben çok çektim o yüzden doktor seçerken çokk dikkatli olun

bildiğim kadarıyla sadece ameliyet ve doğumlarda özel hastaneye gidiyor, ben berra hanıma 2 defa gittim daha ama çok iyi inş bir kaç gün sonra yine gideceğim bakalım sonuç ne olacak:(((
doktorun anlayışlı ve güler yüzlü olması çok önemli bundan önceki doktorumdan ben çok çektim o yüzden doktor seçerken çokk dikkatli olun

Berra Hanım'ın muayene ücreti ne kadar acaba? Herhalde muayenede ssk indirimi yoktur ama anlaşmalı olduğu hastanelerde varmı ssk indirimi?

Back
X