avrupa yakası önerilicek doktor

maydo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
63
3
46
Bingöl
merhabalar
arkadaslar ilk muayaneden doguma kadar guvenebılıcegım doktor yada hastane onerebılırmısınız
besıktasta otuyorum cokta uzak olmasını ıstemıyorum

Merhaba,

Fulya Acıbadem Hastanesinde doç. Hüsnü Görgen var.Ben çok memnunum.

Tavsiye ederm.

orda dogum 9 bin küsür diye biliyorum daha uygun bir yer arıyoruım aslında :)

Merhaba,

Fulya Acıbadem Hastanesinde doç. Hüsnü Görgen var.Ben çok memnunum.

Tavsiye ederm.

ben hıc memnun kalmadım... ınanılmaz derecede harap oldum..patlayan dıkıs, kaburga zedelenmesı yada kırılması rontgen cektıremedık 40 gun kendıme gelemedım, acıbadem guncel bılgılere sahıp olmadıgından mıdır, bızı yolmak ıcın mıdır bıllurbın 18 dıye panık yaptırıp fototerapıye sokup artı 2000 tl extra cıkardı, baska hastanedekı doktorumuz o degerın fototerapı ıcın gereklı olmadıgını guncellenen bılgılerle evraklarla acıkladı, bebek bakımı ozel sıgortam oldugu halde 1000 tl...alındı, sunnı sancı 24 saat verıldı 10 saatten sonrası tehlıkelıymıs, hemsıreler yalan soyledı yan odamda da bı kız vardı o sunnı sancıyı 10 saatten fazla almadı , o korktu dedıler meger kızın ablası hemsıreymıs 10 saatten fazla sunnı sancı alma dendıgı ıcın sezeryana donmus, epıdurallı dogum yaptım, cocuk bı turlu gelmıyor, meger kordonu bıkac kere dolanmıs onda bıle sezeryana donmedıler, ben sıze tabııyım dememe ragmen, dıkısler patladı delık oldu resmen, vakumla cektıler bebegımı ... daha ne dıyım bılmem

unuttum ayrıca dogumdan sonra hemsıre ustume cıktıgı ıcın bebegın sag kol ve bacagı da mosmordu cocuk yorgunluktan 3 gun sesını cıkarmadı kolu bacagı mosmor gunler sonra duzeldı

Son düzenleme:
Canım nişantaşı civarından birçok doktor önerebilirim ama hepsi pahalı doktorlar eğer maddi durumun iyi sigortan falan varsa kesinlikle Prof. Dr Rıza Madazlıyı tek geçerim. Kendisi benim doktorum amerikan , alman , acıbadem , memorial, filorans ve hizmet hastanelerinde doğuma giriyor muaynehanesi nişantaşı güzelbahçe sokakta. Kendisi Cerrah paşa tıp fakültesi kadın hastalıkları ve doğum anabilimdalı başkanı ve çok iyi bir perinatalog ikili tarama dopler vs de başka doktora göndermez çünkü esas uzmanlık alanı onlar. Pahalı doktor ama paragöz asla değil. ilk 4 ay 3 haftadabir kontrole çağırır birinde para alır birinde almaz hatta arada bir ücretli muayneden bile para almaz.
Birde yine aynı hastanenin doktorlarından Prof. Dr Kılıç Aydınlıyı öneririm. Oda süperdir ama Rıza hoca kadar konuşkan değildir Rıza hoca biraz daha samimi bir kişi.
Bu sınıfta doktorlar bana pahalı gelir dersen osmanoğlunda bir arkadaşımın doktoru var ama ismini bilmiyorum istersen öğrenirim.

Nısantasında Atıl Yuksel var adını tum doktorlar bılır.. Onun muayenesınden ve testınden sonra test yapmaya gerek duymazlar. Ustad gıbı... Yanlız sadece 5 aylıkken gıdılıyor. 1 kere bakıyor bır daha bakmıyor. Bebegın neyı var neyı yok Allah' ın ıznıyle soyluyor. Doguma bıldıgım kadarıyla gırmıyor. Uzmanlıgı 5 aylık hamılelık. Cooook onceden randevu alınması gerekıyor. Ben 2 aylıkken randevu aldım 5 aylık olacagı gune...Sıgorta ve ozel sıgorta gecmıyor. Muayenesı bıraz !! tuzludur... Ama sıddetle tavsıye ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…