Avrupa yakasinda / devlet hastanesinde dogum yapmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mvrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
225
86
98
Arkadaslar kafama takilan bir takim sorular var , ozele gidiyorum suan muayne icin fakat henuz dogum ucretlerini bilmiyorum devlet hastanesinde dogum ucretleri tahlillerle birlikte nekadar ve avrupa yakasindaki ozel hastanelerde dahilinde fiyatlar nekadar ??

Devlet hastanelerinin veznelerinden ogrenebilirsiniz
Her hastanenin farkli ucretlerii

Ben bu civarda yeni dogum yapan kisilerin hangi hastanenin fiyati nedir onu ogrenmek amaciyla sordum bende biliyorum her hastanenin fiyatinin farkli oldugunu. Verdigin onemsiz bilgi icin tesekkur ederim
Devlet hastanelerinin veznelerinden ogrenebilirsiniz
Her hastanenin farkli ucretlerii

Istanbul avrupa yakası 3 ile bedel hangi semttesin dogumun normalmi sezeryanmi olacak bunlar önemli kriterler kontrolleri devlette dogumu ozelde yapmanı öneririm bazı ozellerin fiyatlari oldukca uygun ornegin 2011 de ben 2000 e sezeryan oldum arkadasim baska bi hastanede 600 e

Istanbul avrupa yakası 3 ile bedel hangi semttesin dogumun normalmi sezeryanmi olacak bunlar önemli kriterler kontrolleri devlette dogumu ozelde yapmanı öneririm bazı ozellerin fiyatlari oldukca uygun ornegin 2011 de ben 2000 e sezeryan oldum arkadasim baska bi hastanede 600 e
Semt olarak bayrampasadan itibaren en fazla 30km , sezeryan yada normal dogum henuz kesin degil ,bilgi amacli ikisinide bilmek istedim

almanyada yasiyorum ne kdr şanslımisim :) dogum ucreti diye bisey yok sigorta karsiliyor herseyi kontrolleri bilee

almanyada yasiyorum ne kdr şanslımisim :) dogum ucreti diye bisey yok sigorta karsiliyor herseyi kontrolleri bilee
Neguzel valla burda muayne ucreti bile ozelde belirli miktarda karsilaniyor bnm muayne ucretim en son gittgmde 50 tl idi .haftaya gittgmde yeniyilin zami gelmistr kesin 55-60 olmustr tahminim-.-...

Back
X