Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende fatih medicalde ayşegül hanıma 5 ay önce gıtmıştım o zaman bebek duşundugumuzu soyledım sadece alttan muayene yaptı herhangı bır test yapmadı ve en az 1 yıl geçmesı lazım dedı onun için çok içime sınmedı şimdi tekrar bır doktora duzenlı olarak gıtmek istıyorum ama hangı doktora gıtmem gerek hangısı ilgili bılemıyorum onun için burda verıcegınız ve memnun kaldıgınız doktor ısımlerı benım için çok önemlı...
bende nereye gideceğimi bilmiyorum
yeniborna dayım.
nisa yı sevmiyorum
safa yenibosna şubesinde amca hanımı doğum yaptı çok sorun yaşadı. komşu gelini yaptı böbrek hastası şuan.
medıcıne bağcılardan da memnun kalan yok
ataköy desen aşırı sikayet duydum.
ya ben nereye gideyimmmmmmmmm ya
tek iyi diye duydugumm avcılarda özel hastane. o da bana uzak
arklar dr ali tezel di sanırım ısmı annemde gıdıo ınanın cok cok ii bı doktr cevremzdekı herkes bıze onu tavsıye ettı bz de cok arastrmstık..şişli etfale bağlı nışantaşı polıklınıgı..
Merhaba arkadaşlar...3,5 aylık hamileyim ve hala düzenli gidebileceğim bir doktorum yok. bu beni inanılmaz etkiliyor.kimi doktorun hastanesi donanımlı ve yeterli değil,kime ise direk sezaryan yanlısı...kafam oldukça karışık ve endişeliyim.beylikdüzünde oturuyorum ve başından beri avcılar hospitala devam ediyorum,tabi bu arada diğer(medilife,medicana) doktor aramalarına devam ediyorum.önerileriniz olursa çok sevinirim.![]()
ben medical park bahçelievlerde emine hanıma gidiyorum.. ilk randevuma çok tereddütle gittim hatta ilk başta çok soğuk gelmişti.. ama şimdi o kadar çok memnunum ki kapıdan içeri girdiğim an kocaman bir gülümsemeyle karşılıyor.. bebeğimi dakikalarca seyretmeme izin veriyor ben sormadan her şeyi anlatıyor ve üstüne basa basa da senin sormak istediğin bir şey var mı diye soruyor. doğum konusunu henüz konuşmadık ama araştırdığım kadarıyla çok büyük bir problem olmadıkça normal doğum taraftarı bir doktormuş.. ben o konuda kendisine çok güveniyorum o zaman şartlar ne gerektiriyorsa onu yapacaktır.
ben medical park bahçelievlerde emine hanıma gidiyorum.. ilk randevuma çok tereddütle gittim hatta ilk başta çok soğuk gelmişti.. ama şimdi o kadar çok memnunum ki kapıdan içeri girdiğim an kocaman bir gülümsemeyle karşılıyor.. bebeğimi dakikalarca seyretmeme izin veriyor ben sormadan her şeyi anlatıyor ve üstüne basa basa da senin sormak istediğin bir şey var mı diye soruyor. doğum konusunu henüz konuşmadık ama araştırdığım kadarıyla çok büyük bir problem olmadıkça normal doğum taraftarı bir doktormuş.. ben o konuda kendisine çok güveniyorum o zaman şartlar ne gerektiriyorsa onu yapacaktır.
bana yakın orası. düşünüyordum ama muayne ücreti ve doğum ne kadar acaba bilginiz varsa paylaşır mısınız...