Avrupalı Türkler

Sultan2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
292
40
48
40
Türkiye ye ameliyat için gitmiş olan avrupali Türkler sizler gibi adım atmak isteyip zorlananlara yardimci olur musunuz biliyorsunuz bizden daha tuzlu fiyat istenebiliyor tabi bunun üzerine ameliyat için gerekli geliş/gidiş uçak bileti:KK55: kalacak Otel :KK14:ve yigecek yer cabasi :kk77: yani gelde birikim yap ameliyat ol hiç vicdan yok fiyatlar iyice tavan yapıyor zaten burda geçim zor ve pahalı .. Doktorunuzun ismini güncel fiyat aralığını hakkında bilgi ve eski yeni resminizi paylaşırsanız bize çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden konuyla ilgilenecek herkese saygilar tşklerEn Büyük TÜRKİYE:KK31::KK36:

Selam canim Ben ocak ayinda Muhammet Dilber e ameliyat oldum ameliyatdan önce baska doktorlarlada görüsdüm. 1 haftaligina istanbulda kaldim secimimi muhammet beye yaptim icime sinen birtek o oldu ,kendisi cok cana yakin dürüst mütevazi bir insan herseyden önemlisi cok basarili .Ameliyat tarihini kararlasdirdik bu süre icinde gerek telefonla gerek whats App den sürekli iltibat icindeydik ameliyatim umdugumdanda kolay gecti iyikide ona olmusum 1 ay önce türkiyede tatildeyken kontrolumu oldum kesinlikle bir görüs derim :KK39:

Selam canim Ben ocak ayinda Muhammet Dilber e ameliyat oldum ameliyatdan önce baska doktorlarlada görüsdüm. 1 haftaligina istanbulda kaldim secimimi muhammet beye yaptim icime sinen birtek o oldu ,kendisi cok cana yakin dürüst mütevazi bir insan herseyden önemlisi cok basarili .Ameliyat tarihini kararlasdirdik bu süre icinde gerek telefonla gerek whats App den sürekli iltibat icindeydik ameliyatim umdugumdanda kolay gecti iyikide ona olmusum 1 ay önce türkiyede tatildeyken kontrolumu oldum kesinlikle bir görüs derim :KK39:
Bilgin için çok teşekkür ederim cnm muhammet beyi çok beğeniyorum hatta resimlerimi gönderip fiyat sordum fakat 8000 ile 10000 arası olur dediler çok fazla buldum birikim yapmam gerek okadari için üstüne uçak bileti kalicak Otel yigecek derken daha masraflı bize bir taraftan düğünüm olucak nisan ayında zaten masrafim tonla bu sebep ten okadar ameliyat parası vermem mümkün değil düğünüm den önce olmak istiyorum çünkü iyileşme süreci var caresiz arıyorum şuan :mad: sen kaca yaptırdın ?

Ben 7500 oldum canim fiyatlar 8000 oldugunu duymusdum baska doktorlara ragmen bence yine uygun .Su aralar ucak biletleri uygun .Yurtdisindan gelenler icin dahada maliyetli oluyor tabikide bilet otel vs.ama sonucda önemli bir ameliyat eger dogru doktoru bulursan ücü besi arama derim .

Back
X